Lars Winnerbäck

I sommar är Lars Winnerbäck ut på turné med premiär i Linköping fredag den 29 juni. Han är då tillbaka på Linköping Arena där han 2016 bjöd på en magisk kväll.

Vi ser fram emot ännu en fantastisk sommarkväll den 29 juni!

595 kr
29/06
Linköping Arena

Läs mer om evenemanget

Lars Winnerbäck ger sig ut på skandinavisk sommarturné med start i Linköping. I kontrast till den senaste tidens avskalade format handlar det i sommar om en stor produktion. Fredag 29 juni är det turnépremiär på Linköping Arena. 
I oktober var det biopremiär för filmen Winnerbäck - Ett slags liv. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor. 


Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Vintern 2016/2017 gjorde han en rad avskalade framträdanden på konserthus runt om i Skandinavien. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion och turnén har sin början i hemstaden Linköping den 29 juni. 


I augusti 2016 var Lars Winnerbäcks konsert den allra första på Linköping Arena och nu ser vi fram emot ännu en magisk sommarkonsert på arenan. 


- Vi är mycket glada att Lars Winnerbäck valt att ha sin turnépremiär i Linköping. En perfekt start på sommaren, helgen efter midsommar. Vi är många som minns den fantastiska augustikvällen 2016 när Winnerbäck spelade på Linköping Arena. Samma känsla tar vi med oss in i planeringen inför sommarens höjdpunkt den 29 juni, säger Claes Lauritsen, projektledare på Visit Linköping & Co. 
 

Special guest: Lisa Ekdahl

Praktisk information

Tider:
Insläpp kl. 17:00
Lisa Ekdahl ca kl. 19:00
Lars Winnerbäck ca kl. 21:00

Åldersgräns: 13 år

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning

Rökförbud: Självklart är Linköping Arena rökfri. Rökförbud råder på samtliga stå- och sittplatser.

Mat och dryck: Det finns servering på området. Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta in på området.

Väder: Om det, mot förmodan, skulle vara risk för regn under konsertkvällen... lämna ändå paraplyet hemma och ta istället med regnkläder för allas trivsel och säkerhet.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se   

 

Ladda upp tillsammans!

Ladda upp med oss inför Lars Winnerbäcks konsert den 29 juni. På Facebook-evenemanget "Kärlek från din slätt" hittar du information om hur vi laddar upp tillsammans inför konserten. Gå in och visa att du kommer! Klicka här för att komma till Facebook-evenemanget.

Här finns mer info om evenemanget på Stora Torget den 29 juni.

 


Norrköpingsvägen
582 78 Linköping
info@visitlinkoping.se