Lisa – Kvinnan som är jag

Lisa Nilsson ”Kvinnan som är jag” ställs in

Vi måste tyvärr meddela att Kvinnan som är jag med Lisa Nilsson ställs in. Vårens datum stryks och du som biljettköpare kommer att återbetalas inom några veckor. Instruktioner för återbetalning finns längst ned i det här mejlet.

  - Kära tålmodiga publik,

Pandemiläget är fortsatt osäkert, vi vet inte om hur länge det vänder på ett sätt som ger förutsättningar att fylla teatersalonger eller konserthus. Därför har jag tagit beslutet att ställa in de resterande föreställningarna av ”Kvinnan som är jag” istället för att fortsätta skjuta upp föreställningen på obestämd tid. Alla med biljett får sina pengar tillbaka.

Jag känner mig inte färdig med ”Kvinnan som är jag” och vill såklart att alla som väntat ska få möta henne. Men hon kanske får återuppstå i en uppdaterad version nu när mycket hänt sen sist. Ny musik och nya erfarenheter.

Min förhoppning är att det blir snart. Då är ni välkomna att köpa nya biljetter!

Till dess; håll ut, håll i och håll av varandra extra mycket.

/ Lisa Nilsson

Du som köpt biljetter till Lisa Nilsson ”Kvinnan som är jag” kommer att få göra återköp (exklusive serviceavgifterna) och det gör du på följande sätt:

Har du köpt biljett via ticketmaster.se behöver du inte göra något, utan kostnaden kommer att betalas tillbaka till det klientmedlet som du använde vid köpet. Har du köpt din biljett i biljettkassan på Linköping Konsert & Kongress kontaktar du biljettkassan via info@konsertkongress.se

Stort tack för ert tålamod och förståelse!

 

 

Lisa Nilsson på turné med sin hyllade föreställning ”Kvinnan som är jag”

Den 14 februari 2019, på självaste Alla hjärtans dag, hade Lisa Nilsson premiär på Rival i Stockholm för sin första egna föreställning ”Kvinnan som är jag”.
Den hyllades av både publik och kritiker, Aftonbladet delade ut 4 plus och tyckte att " ... sång-, dans- och stand up-kvinnan Lisa Nilsson känns fullständigt självklar i sin välregisserade föreställning”.
Under hösten inledde Lisa säsong två på Rival för ”Kvinnan som är jag”, där sista föreställningen går av stapeln den 10 november, och nu är det alltså klart att succén även åker på turné.

Föreställningen presenteras av Blixten & Co

695 kr
11/04
Linköping Konsert & Kongress

Krydda din kväll med en härlig matupplevelse

Servitris från Linköping Konsert & Kongress hälsar matgäster välkomna

Boka din mat här

Börja din kväll i vår restaurang och låt dig och ditt sällskap bli omhändertagna av oss. Kom hit i god tid, slipp stressen och njut i lugn och ro av våra närodlade och klimatsmarta matupplevelser och goda drycker. Lägg därtill en perfekt föreställning och du har en helkväll! Vår tvårättersmeny presenteras här nedanför i god tid före evenemanget och bordsbokning krävs.

Är du på språng och föredrar något enklare så finns alltid vår Konsertmeny att beställa i baren. Konsertmenyn kräver ingen bordsbokning.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

Klicka här för att boka bord via epostKlicka här för att boka bord via telefon

Praktisk information

Biljettkassan öppen: 16:00-18::00
Insläpp: 17:30
Showstart: 18:00
Längd: ca. 1 timme och 45 minuter
Paus: Nej
Åldersgräns: 11 år
Lokal: Crusellhallen. Se sittplatskartan för Crusellhallen här.
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>