Grafiskt manér med Live i Gamla Linköping för artisten Säkert!

Live i Gamla Linköping - Säkert!

 Den 30 augusti får Folkparksteatern i Friluftsmuseet Gamla Linköping besök av Säkert. Publiken kommer att få se bandet i en avskalad sättning med enbart tre personer på scen utöver Annika Norlin.

420 kr
30/08
Folkparksteatern, Friluftsmuseet Gamla Linköping

Läs mer om evenemanget

"Senaste gången vi var på turné med Säkert! trodde jag kanske var den sista. Det var i oktober 2011, en norgeturné ett år efter vår andra skiva Facit kommit. Det var fantastiska dagar, vi tog det lugnt, satt och glodde ut över vattnet, förbannade över Bergens skönhet och varför man själv inte var lika fin som Norge, och spelade på små klubbar. Blåmärkena på handleden när man spelar tamburin mycket intensivt. Jag hade en känsla av att allt var bra med det här bandet utom jag själv. Jag skulle ha kunnat åka runt med dem för alltid, sitta i norska hamnar, men dessvärre var det som att det tömde mig att göra Facit, jag hade ingenting mer att säga och tänkte att det var slut där.


Som tur är var det inte så och förra året hade jag skrivit nog mycket för att fråga Henrik, Mats, Lovisa, Daniel, Jakob och Frida om de ville spela in och åka ut och spela igen. Det känns helt ljuvligt att de ville och att vi får spela för er igen. Skivan heter Däggdjur och släpps 3 februari. Det är en lite särskild skiva, avskalad, avväpnad och tärd, och det blir till stora delar en avskalad turné, därför kommer spelningarna hållas på teatrar. Inspirationen är tex Nirvana Unplugged.  Låtarna handlar om att prata med folk, att inte vilja prata med folk, att vara rädd för folk, att sova bredvid folk, att ligga med folk, att känna sig nära folk, att inte känna sig nära folk. Att det blir vår och att bli äldre och att få kids och gå på Grammisgalan" - Kära hälsningar, Annika Norlin, januari 2017

 

Dom här är vi på scen:
Annika Norlin
Frida Johansson
Jakob Nyström
Henrik Oja
 

Praktisk information

Biljettkassa: Ingen biljettkassa på plats i Friluftsmuseet Gamla Linköping. Förköp din biljett här.
Insläpp
: kl. 18:00
Showstart: kl. 20:00
Längd: ca 90 minuter
Lokal: Folkparksteatern Gamla Linköping
Åldersgräns: 18 år, då vi har alkoholservering på hela området
Lokal: Folkparksteatern, Friluftsmuseet Gamla Linköping
Mat och dryck: Servering av mat och dryck finns på området, det finns Foodtrucks på området samt separat dryckesservering.
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta in på området.
Kontantfritt: Restauranger och barer på arenan är kontantfria och tar enbart kortbetalning (ej kontanter eller swish).
Rökförbud: Självklart är Folkparksteatern rökfri för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området
Biljetten: Glöm inte att ta med dig biljetten – ingen entré utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten.

Ta med/ta inte med:
Välkomna är: Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, glatt humör.
Välkomna är inte: Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, flaskor, burkar, termosar, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, campingstolar, stora väskor, vapen eller annat som kan skada andra.
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.

Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer. Friluftsmuseet Gamla Linköping har en stor mängd caféer, restauranger, upplevelser och en härlig atmosfär och inramning.
Visit Linköping & Co önskar dig en underbar konsertkväll!


Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se


Tunnbindaregatan 6A
582 46 Linköping
info@visitlinkoping.se