SOUNDS OF EMOTIONS

Sounds of Emotions - en unik musikalisk helkväll till förmån för ALS-forskningen!

I samband med årsdagen för Börje Salming bortgång den 24 november, går artisterna Jon Henrik Fjällgren, La Gaylia Frazier, Mariette, Rickard Söderberg (Malena Ernman ersätter denna kväll i Linköping) och Uno Svenningsson samman och genomför sex konserter under namnet Sounds of Emotions. Dessutom kommer Stig Salming och sportjournalisten Jens Lind att prata Börje Salming och visa oförglömliga klipp från Börjes liv och karriär.

I Linköping den 21 november välkomnas du in på en varm och stämningsfull kväll där artisterna tar med dig på en oförglömlig musikalisk resa där ingen kommer lämnas oberörd. En kväll där man verkligen får känna, en kväll där man verkligen får njuta och en kväll där man verkligen får utrymme att luta sig tillbaka och inspireras av allt det fina runt omkring oss och hylla de som inte är med oss längre.

Inspirationen till Sounds of Emotions kommer från Game for Börje i Gävle då Börje Salmings vepa hissades upp till tonerna av Jon Henrik Fjällgrens känslofyllda jojk. Det var många som påverkades av upplevelsen med en blandning av saknad, hyllning och glädje över att ha upplevt något stort tillsammans. Sounds of Emotions går i samma anda. Det blir artisternas egna låtar, internationella klassiker och unika duetter.

 Det här kommer att bli det mäktigaste jag har upplevt som artist. Att under en kväll tillsammans med så fantastiska artister bjuda in till värme och kärlek, det betyder allt för mig. Att dessutom göra det i Börjes anda och samla in pengar till ALS-forskning gör allt äkta och starkt, hälsar Jon Henrik .

 Vi är stolta över att några av Sveriges största artister går samman och skapar Sound of Emotions. Börjes önskan var att samla in pengar till stöd för ALS-forskning och den här konsertveckan kommer att vara en del i det arbetet, säger Karin Karlström, initiativtagare och grundare av Börje Salmings ALS-stiftelse.

Allt överskott från Sounds of Emotions går oavkortat till Börje Salmings ALS-stiftelse till stöd för ALS-forskning, drabbade och anhöriga.

Ingen Åldergräns

 

21/11
Saab Arena

Krydda din kväll med en härlig matupplevelse!

En trappa upp i Saab Arena finns arenans restaurang. Här äter ni en god middag innan ni går till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa ett restaurangpaket. Köp entré inklusive mat eller bara mat för dig som redan har en entrébiljett nedan.

Meny kommer

Restaurangen öppnar 17.00

Är du på språng och föredrar något enklare så kan du beställa mat i våra barer. Ingen bordsbokning i våra barer.

 

Praktisk information

Insläpp: 17:00
Showstart: 19:00
Lokal: Saab Arena
Åldersgräns: Nej
Längd: Tba
Paus Nej
Om Saab Arena: Tillgänglighet

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Boka en loge för ditt sällskap

Bjud in några vänner, kunder eller familj till en konsert och ät något gott i en egen loge som du hyr för kvällen. Perfekt om ni vill ha möjlighet att umgås avskilt och få en helkväll med konsertupplevelse anpassad efter just era behov.

Vill du ha mer information eller boka en loge i samband med konserter, LHC på mejl.

 

Kommunikationer & Boende

Hitta till Saab Arena

Saab Arena finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 211 eller 510 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium. Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många konsertbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende >