NärCon Sommar 2017

Välkommen till Nordens största spel- och cosplayfestival. En fristad för dig som älskar att träffa nya vänner för livet, visa upp din cosplay, spela spel, se roliga paneler, delta i turneringar, träffa Nordens bästa cosplayare och vara dig själv!

fr. 249 kr
27/07
Linköpings Universitet

Läs mer om NärCon

Välkommen till Nordens största spel- och cosplayfestival. En fristad för dig som älskar att träffa nya vänner för livet, visa upp din cosplay, spela spel, se roliga paneler, delta i turneringar, träffa Nordens bästa cosplayare och vara dig själv! NärCon är så klart alkohol- och drogfritt. 

 

Cosplay - Tävlingar för alla. 6 olika format kring hantverk och performance. Tävla själv eller med vänner på en nivå som passar just dig. Läs mer om våra tävlingar på vår cosplay-sida.
 
Paneler och föreläsningar - Träffa välkända cosplayare, diskutera viktiga ämnen med communityn & lär dig nya saker tillsammans med dina vänner!
 
Nordic Cosplay Championship - Se de bästa cosplayarna från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island göra upp om titeln som Nordisk mästare.

Gaming - Turneringar. Visa vad du går för. Mängder av tävlingar i nya och gamla titlar, för singlar och team, för nybörjare och proffs.
 
Arkadhall - Klassiska träkabinetter, rytmspel, dansplattor, skjutspel, discolampor och grym stämning. Helt gratis att spela, så klart!
 
Casual - Vi har mängder av datorer och konsoler.

Creative - Utställningen. Hundratals cosplayare, tecknare, musiker, spelutvecklare, youtubers och andra unga skapare visar upp sitt arbete, träffar fans och utbildar inom ämnen de brinner för.
 
Artist Alley - Du kan prata med alla utställare och ställa frågor om deras arbete. Många av verken är till salu, och vissa skapare tar beställningar på eventet!
 
Föreläsningar & workshops - Många av skaparna har en berättelse. På festivalen får de en plattform att dela den. En fantastisk möjlighet för dig att lära dig om något nytt.

 

Datum: 27-30 juli 2017
Plats: Linköpings Universitet
Öppnar: Torsdag 27/7 09.37
Stänger: Söndag 30/7 12.00

 


Linköpings Universitet 581 83 Linköping

Linköpings Universitet
581 83 Linköping
kundtjanst@narcon.se