Bild på glad löpare

Vårruset Linköping

Premiär för Vårruset i Linköping! Låt Vårruset bli en kul grej med kompisarna, en formkoll eller början på ditt nya träningsliv. Vårruset är ett lopp för alla tjejer – gammal som ung, otränad, som vältränad. Du kan springa, jogga eller gå banans fem kilometer. Tillsammans är vi över 100 000 tjejer som springer Vårrusets 22 lopp på 21 orter!

fr 275 kr
16/05
Stångebrofältet

Läs mer

Nummerlappar och anmälan
Du som anmäler dig senast den 6 maj till Vårruset i Linköping, får din nummerlapp direkt hem i brevlådan. Du som anmäler dig senare får hämta din nummerlapp i Saab Arena den 16 maj från kl. 16.00.
Anmälan till Vårruset i Linköping via hemsidan stänger den 14 maj. Du som vill delta i Vårruset, men missat anmälan kan göra en direktanmälan på tävlingsdagen den 16 maj i Saab Arena kl. 16.00-17.30.

Evenemangsområdet
Start och mål ligger vid grönområdet bredvid Saab Arena. Den här kvällen blir det en riktig festplats, med skön musik, massor med pepp & överraskningar i från vår konferencier Marie Serneholt och vår DJ. Vårrusets samarbetspartners som finns på plats och bjuder på tävlingar & provsmakningar, så kom i god tid och njut av stämningen! Efter loppet är det också här som du och dina lagkompisar njuter av picknicken. Vi finns på Facebook (Vårruset Linköping) – där kan du följa oss både innan och efter loppet.

Vår bana
Starten går på fotbollsplanen bredvid Saab Arena. Första halvan av banan går på asfalt förbi Scandic City och utmed den natursköna strandpromenaden upp till Tannefors slussar. Banan vänder sedan åter på andra sidan vattnet där underlaget är grus och avslutas med asfalt sista biten in till mål vid Saab Arena. Utmed banan finns musikunderhållning för att ge alla som deltar en rolig upplevelse och extra pepp längs vägen. Banan är väldigt flack och lättsprungen. 

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare
Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubben. 


Gumpekullavägen 1
582 78 Linköping
info@varruset.se