Familjeteater - Sherlock Holmes och mästerdetektivens magiska fall

Sherlock Holmes och mästerdetektivens magiska fall - Årets familjeteater i Gamla Linköping! 

Sommaren 2021 har vi, Jakob Graf och Föreningen Farabel, äntligen nöjet att bjuda in till en storslagen familjeföreställning utomhus (under tak) på Folkparksteatern i Gamla Linköping. Vi lovar en timma av skratt, musik och dramatik för hela familjen. Som vanligt så kommer sång och teater blandas till en härlig upplevelse på vackra Folkparksteatern. 

Vår berättelse utspelar sig på Hotell Storken där det under den senaste tiden har skett ett antal stölder. Hotelldirektör Stork är utom sig av förtvivlan. I ett försök att lösa mysteriet tar han hjälp av mästerdetektiven Sherlock Holmes. Kommer denne kunna lösa fallet, och vem är den mystiske pojken som smyger omkring på hotellet? Följ med Sherlock och hans systerdotter Iris Watson när de försöker lösa de mystiska fallen!

Föreställningen kommer att spelas vid tolv tillfällen under sommaren och vi arbetar aktivt för att göra det helt corona-säkert. Vi kommer att spela för maximalt 25  procent av teaterns publikkapacitet och har flera in- och utgångar till utomhusteatern. Avbokningsbara biljetter - såklart!

Vår föreställning passar hela familjen, med text och musik som alla kan njuta av och följa med i. En perfekt aktivitet för såväl familjen som vill göra något nytt efter corona, som mor- eller farföräldrarna som efter sin vaccinering vill göra något roligt med barnbarnen. 

Vi vill med vår föreställning kunna välkomna publik från Linköping, Östergötland och hela Sverige tillbaka till en lyckligare vardag med teater och annan kultur. Vem vet, kanske blir vår föreställning den första stora teaterproduktion som spelas i Sverige efter pandemin?

På plats finns i vår kiosk möjlighet att köpa diverse snacks och förfriskningar innan föreställningen - vi erbjuder exempelvis glass, perfekt en varm sommardag!

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss via jakob@farabel.se eller 072 333 21 26

Välkomna till årets familjeteater!

fr 130 kr
06/08
Folkparksteatern Gamla Linköping

Tunnbindaregatan 6A
582 46 Linköping
jakob@farabel.se