Grease – På Turné

Här följer ett viktigt meddelande från arrangören av föreställningen Grease på turné som skulle spelats hos oss 30 januari 2021:

” Grease på turné flyttas framåt till säkrare tider!

Bästa Greasebesökare,

Tålamod har blivit något vi alla fått öva på lite extra den senaste tiden och vi uppskattar verkligen ert enorma tålamod i väntan på att få information om Grease på Turné. Den fortsatt snabba och allvarliga spridningen av Covid-19 och de omfattande restriktioner som fortfarande råder begränsar oss att på ett smittsäkert sätt kunna genomföra föreställningen för er. Vi behöver alla ta ansvar för den här situationen och har därför fattat beslutet att flytta fram turnén. Genom att flytta fram föreställningarna hoppas vi att du som kund ska känna dig nöjd med att du får den upplevelse du sett fram emot, om än vid ett senare tillfälle.

Köpt biljett gäller till den nya dagen och nytt datum är 22 augusti 2021 kl 17.00 (obs ny tid), se hela turnéplan här

Vi har ännu inte alla svar på hur rådande situation utvecklas framöver, men vill ändå agera nu. Givet detta måste vi därför reservera oss för att ytterligare förändringar av ovan kan komma att krävas i form av ändrade datum för/ inställda föreställningar. Vi följer dock utvecklingen nära och krävs sådana förändringar kommer du som kund att bli kontaktad.

Genom att genomföra turnén bidrar vi gemensamt till en industri som idag går på knäna. Vi är en liten del i ett stort maskineri som består av bland annat artister, konsertlokaler, ljud- och ljusföretag, transportbolag, hotell och restauranger. Andra viktiga personer som bland annat frilansande musiker, skräddare, perukmakare och tekniker lider just nu av att många jobb ställs in. Genom att kämpa för att genomföra turnén kan vi bidra till att även i framtiden skapa arbetstillfällen i de allra mest utsatta branscherna. Detta är vi glada och stolta över att kunna göra.

Köpt biljett återlöses ej. Biljettfrågor hänvisas till hemsidan@sangre.se

Håll i! Håll ut! Håll avstånd!

Med vänliga hälsningar
Sangré Event och Julius Production”


Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné.
När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på ända från Luleå till Karlskrona.  
Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, You´re the One That I Want och We Go Together.

I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Lynch, spelad av Lotta Engberg, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på.
Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

695 kr
30/01
Linköping Konsert & Kongress

Krydda din kväll med en härlig matupplevelse

Servitris från Linköping Konsert & Kongress hälsar matgäster välkomna

Boka din mat här

Börja din kväll i vår restaurang och låt dig och ditt sällskap bli omhändertagna av oss. Kom hit i god tid, slipp stressen och njut i lugn och ro av våra närodlade och klimatsmarta matupplevelser och goda drycker. Lägg därtill en perfekt föreställning och du har en helkväll!

Menyn presenteras här senast 3 veckor innan evenemanget.


Är du på språng och föredrar något enklare så finns alltid vår Konsertmeny att beställa i baren. Konsertmenyn kräver ingen bordsbokning.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

Klicka här för att boka bord via epostKlicka här för att boka bord via telefon

Praktisk information

Biljettkassan öppen: 17:00-19:00
Insläpp: 18:30
Showstart: 19:00
Åldersgräns: 6 år
Längd: ca 3 timmar inkl paus
Akt 1: ca 1 timme 10 min
Paus: 20-25 min

Akt 2: ca 1 timme 15 min

Paus: Ja
Lokal: Crusellhallen. Se sittplatskartan för Crusellhallen här.
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>