Affisch Mordgåta på Brunneby Gård

Mordgåta på Brunneby Gård

Ring klockor ring! 

Ring för brudparet och låt deras dag förbli den dag de aldrig någonsin kommer att glömma. Och låt dem få leva i trohet… tills döden skiljer dem åt.

Bröllopsgästerna har samlats i den lilla kyrkan i Brunneby för att ta del av giftermålet mellan Teodor Liljestjerna och Ulrike Kayser. Men någonting känns inte helt rätt. En av gästerna saknas och hittas snart livlös i Göta kanal. Plötsligt inser vi alla, även du, att det går runt en mördare mitt ibland oss. Kan du lista ut vem?

Teatersällskapet Mordafton och Brunneby Musteri presenterar en rolig och klurig mordgåta på Brunneby Musteri! Levande teater och trerättersmiddag i fantastisk miljö. Ta chansen och upplev något unikt! Aftonen startar med bröllop i den medeltida gårdskyrkan; spelet fortsätter sedan på Brunnebys restaurang.

Besök webbplats

995 kr
25/03
Brunneby Musteri

Lämna bilen hemma!

Tänk på att du ofta kan gå, cykla eller åka kollektivt till din evenemangsupplevelse i Linköping.

Besök ostgotatrafiken.se för information om kollektivtrafiken! Ladda exempelvis ner Sharebike appen och hyr en elcykel via Linköpings elcykelpool, läs mer på linbike.se

Det är ofta även smidigt att ta sig till andra delar av kommunen med kollektivtrafiken, se ostgotatrafiken.se för reseinformation.

När du anländer med tåg till Linköping. 

Från Linköpings Resecentrum avgår de flesta bussarna för att ta sig vidare inom kommunen. Från Linköpings resecentrum är det endast en kort promenad in till city! 

Tips! Ta del av Linköpings cykelkarta! Här hittar du Linköpings cykelkarta.


Brunneby Gård, 304
591 77 Borensberg