Eventby Stora Torget, Linköpings Stadsfest

Eventby på Stora Torget och S:t Larsparken 24-25/8

Den 24-25 augusti kan du träffa några av Linköpings lokala företag, organisationer och föreningar på Stora Torget & S:t Larsparken under Linköpings Stadsfest.

Fredag kl 13-18 och lördag kl 10-17 fylls Stora Torget av organisationer som visar upp sin verksamhet och bjuder på roliga aktiviteter och tävlingar.

Sidan kommer att uppdateras med fler företag och organisationer som medverkar.

< Tillbaka till startsidan

Tekniska verken

Tekniska Verkens logotyp

Tekniska verkens deltar på Stadsfesten lördagen den 25 augusti och lägger fokus på det hållbara, resurseffektiva samhället. En viktig del för att bli mer hållbara är återbruk och på Stadsfesten kommer det för första gången att bli modevisning med återbrukade kläder tillsammans med Stadsmissionen och Myrorna.

Den populära leksaksloppisen återkommer, och besökarna får veta mer om ett hållbart resande genom insamling till Gröna påsen och biogasproduktion till fordonsgas.

Tekniska verken delar tillsammans med Lejonfastigheter en scen på Stora torget, där det bland annat kommer att bjudas på barnteaterföreställningen ”Sortera mera”. Här kommer också den showande återbruksmodevisningen, där kläder från Stadsmissionen och Myrorna visas upp, att äga rum.

Lejonfastigheter

Lejonfastigheters logotyp

 Lejonfastigheter hittar du mitt på Stora Torget där visar hur man får elektricitet direkt från solen med hjälp av solceller. Alla barn är välkomna att dekorera sin egen solcellslampa som du kan hänga i trädgården eller på balkongen. Som barn har du även möjlighet att vinna en leksakselbil, kom gärna förbi och tävla!

Lejonfastigheter delar tillsammans med Tekniska verken en scen på Stora torget, där det bland annat kommer att bjudas på barnteaterföreställningen ”Sortera mera”. En viktig del för att bli mer hållbara är återbruk. På Stadsfesten kommer det för första gången att bli modevisning framförd av dansare med återbrukade kläder från Stadsmissionen och Myrorna.

Hedin Bil Linköping

logga hedin bil

Kom förbi oss på Stora Torget och kolla in din nya bil, Vi har nåt för alla, allt från Mercedes A-klass till 9-sitsiga V-klass.

Kanske dags för ny tjänstebil? Oavsett är du välkommen till oss, så ska vi hjälpa dig på bästa sätt! Vi har säljare på plats under både fredag och lördag. Varmt välkommen!

 

Releasy

Releasys logotyp
Välkommen till Releasy! Vi är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice. Vi har under de senaste åren mer än fördubblat vår omsättning och gick föregående år från 700 till 1000 anställda. I takt med vår expansion och tillväxt är vi i behov av nya kompetenta medarbetare. Vi är fastbeslutna om att vara en rolig arbetsplats där alla trivs. Vi står för glädje, gemenskap och härlig anda.

Därför vill vi bjuda in dig till vår härliga monter med tivolitema! Kom och ät popcorn, vinn härliga priser och få en glad sommarupplevelse med oss. Join the fun with Releasy!

LK Säkerhetsenheten

 

linköpings kommun

 

 

Kom och prata trygghet och olycksrisker med oss!

Vi kommer att berätta om trygghetsväktare, en åtgärd som satts in efter en trygghetsundersökning kommunen gjorde under våren 2018.  Trygghetsväktarnas uppdrag är att finnas till hands för kommunmedborgaren och du finner dem oftast på allmänna mötesplatser i Skäggetorp, Ryd och City.

Vi kommer även att prata om Risklinjen. Syftet med Risklinjen är att göra Linköping tryggare och säkrare genom att kommunen snabbt ska kunna förebygga olycksfall och skador när behov uppstår. För att detta ska kunna ske så snabbt som möjligt behöver kommunen hjälp från allmänheten att få reda på faror som har uppstått. Linköpings kommun har därför i samarbete med SOS alarm öppnat Risklinjen. Telefonnumret 013- 93 00 11 kan man ringa gratis dygnet runt. Det är framför allt för akuta risker och faror under kvälls-/nattetid och helger som numret ska användas eller om man inte vet vart man ska vända sig dagtid.

Hyresgästföreningen

hyresgästföreningen

Hur bor du?

Hyresgästföreningen Linköping kommer att finnas på stadsfesten.
Kom och besök oss för att prata om ditt boende.
Det ska va' roligt att bo.

Elon Coldman

Elons logotyp

ELON Coldman är Sveriges största vitvarukedja anno 1962 och har ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. Vi har kunnig personal med lång erfarenhet och lägger fokus på dig som kund.


Kom och träffa oss på Stora Torget under Linköpings Stadsfest och testa våra olika platt-och locktänger i vårt tält!

Friskis & Svettis

Friskis och svettis
Under Linköpings Stadsfest kan du träffa Friskis & Svettis på Stora Torget för att prata träning och tävla om fina priser. Hoppas vi ses!

Bonava

Bonavas logotyp

Välkommen att träffa oss i vårt tält!

Vårt kommande projekt på Södra Ekkällan heter Tinnerbäcks Brunn och där konceptet är uppbyggt kring en hälsobrunn som fanns i Södra Ekkällan en gång i tiden.

Vi finns på plats i S:t Larsparken under Linköpings Stadsfest där du kan tävla i vårt ankrace och nska dig något i vår önskebrunn.

Riksbyggen

Riksbyggens logotyp


Kom och träffa Riksbyggen för att prata nyproduktion, Brf Rosenhäll, och Brf Riddaren, hyresrätter och förvaltning.


Vi finns i S:t Larsparken fredag och lördag.

Cyperns Turistråd

Cyperns logotyp Cypern är ett av svenskarnas mest populära semestermål och finns i år med som utställare på Stora Torget. Här kan du få resmålsinformation och tävla om ett resepresentkort värde 5 000 kr.
 

Blomstertorget

logga blomstertorget

'Vi har försäljning av några av säsongens blommor. Vi har med oss fina blommor som passar både inomhus och utomhus. Vi erbjuder förstås dessa varor till riktiga ”fest”-priser. Du kommer bland annat att hitta; Orkidéer, Bollkryss, Rosor, Gladiolus och Grönväxter i vårt tält.

Visit Linköping & Co

 

Visit Linköpings logotype

Behöver du en paus under Linköpings Stadsfest? Kom förbi vårt tält och häng en stund med oss. Upptäck den fullspäckade evenemangshösten i Linköping och var med och tävla om biljetter till utvalda konserter. Passa på att bygga LEGO®, ta en selfie på scenen eller rita din favoritartist. Du hittar oss på Stora Torget. Välkommen!

JM Bygg

JM Byggs logotyp, JM Bygg har ett tält i eventbyn på Linköpings Stadsfest

Välkommen att träffa oss från JM i vårt tält!
Kom och prata med oss om vårt projekt Brandstationen och ta del våra nya fina bostadsprojekt i Linköping och Norrköping.


Hos oss kan du också vara med om att tävla om en cykel. Vi finns på plats i S:t Larsparken – hoppas vi ses!

 

Liberalerna

Riksdagspartiet Liberalernas logotyp. Liberalerna har ett tält i eventbyn på Linköpings Stadsfest

Liberalerna finns på plats i eventbyn under Linköpings Stadsfest. Ni träffar dem på Stora Torget!

Dröm tillsammans

White logo

Tänk att kunna förvandla ditt boende nästan hur du vill. Ena veckan en mysig femma för storfamiljen, nästa en rymlig etta för två vuxna. En flexibel dröm med flyttbara väggar och fiffiga gömmor, som gjorde stor succé på Bo-expot Vallastaden. Under Stadsfesten kommer chansen tillbaka, när Stångåstaden och White arkitekter visar virtual reality-versionen av Drömlägenheten. Kom och dröm tillsammans!

Lördag 25/8, Farbror Melins torg.

Östgötatrafiken

Östgötatrafikens logotyp

Välkommen till vår Djungelbuss! Tävlingar, lek och annat bus.

Dukaten

Dukatens logotyp

Kom och besök oss i vårt tält under Linköpings Stadsfest - Här kan du tävla och vinna ett månadsabonnemang i LinPark, se hur det nya parkeringshuset i Vallastaden kommer att se ut, och givetvis fråga oss om hur du smidigt parkerar med LinPark. Alla barn får testa ”parkera bilen i parkeringshuset”. Välkomna!

Röda Korset

Röda Korsets logotyp

Träffa Röda Korset i S:t Larsparken för att prata om deras arbete i Linköping och i världen.