Eventby på Stora Torget och S:t Larsparken 24-25/8

Den 24-25 augusti kan du träffa några av Linköpings lokala företag, organisationer och föreningar på Stora Torget & S:t Larsparken under Linköpings Stadsfest.

Fredag kl 13-18 och lördag kl 10-17 fylls Stora Torget av organisationer som visar upp sin verksamhet och bjuder på roliga aktiviteter och tävlingar.

Sidan kommer att uppdateras med fler företag och organisationer som medverkar.

< Tillbaka till startsidan

Tekniska Verken

Tekniska Verkens logotyp

Tekniska verkens deltar på Stadsfesten lördagen den 25 augusti och lägger fokus på det hållbara, resurseffektiva samhället. En viktig del för att bli mer hållbara är återbruk och på Stadsfesten kommer det för första gången att bli modevisning med återbrukade kläder tillsammans med Stadsmissionen och Myrorna.

Den populära leksaksloppisen återkommer, och besökarna får veta mer om ett hållbart resande genom insamling till Gröna påsen och biogasproduktion till fordonsgas.

Tekniska verken delar tillsammans med Lejonfastigheter en scen på Stora torget, där det bland annat kommer att bjudas på barnteaterföreställningen ”Sortera mera”. Här kommer också den showande återbruksmodevisningen, där kläder från Stadsmissionen och Myrorna visas upp, att äga rum.

Lejonfastigheter

Lejonfastigheters logotyp

 Lejonfastigheter hittar du mitt på Stora Torget där visar hur man får elektricitet direkt från solen med hjälp av solceller. Alla barn är välkomna att dekorera sin egen solcellslampa som du kan hänga i trädgården eller på balkongen. Som barn har du även möjlighet att vinna en leksakselbil, kom gärna förbi och tävla!

Lejonfastigheter delar tillsammans med Tekniska verken en scen på Stora torget, där det bland annat kommer att bjudas på barnteaterföreställningen ”Sortera mera”. En viktig del för att bli mer hållbara är återbruk. På Stadsfesten kommer det för första gången att bli modevisning framförd av dansare med återbrukade kläder från Stadsmissionen och Myrorna.

Hedin Bil Linköping

logga hedin bil

Kom förbi oss på Stora Torget och kolla in din nya bil, Vi har nåt för alla, allt från Mercedes A-klass till 9-sitsiga V-klass.

Kanske dags för ny tjänstebil? Oavsett är du välkommen till oss, så ska vi hjälpa dig på bästa sätt! Vi har säljare på plats under både fredag och lördag. Varmt välkommen!

 

Releasy

Releasys logotyp
Välkommen till Releasy! Vi är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice. Vi har under de senaste åren mer än fördubblat vår omsättning och gick föregående år från 700 till 1000 anställda. I takt med vår expansion och tillväxt är vi i behov av nya kompetenta medarbetare. Vi är fastbeslutna om att vara en rolig arbetsplats där alla trivs. Vi står för glädje, gemenskap och härlig anda.

Därför vill vi bjuda in dig till vår härliga monter med tivolitema! Kom och ät popcorn, vinn härliga priser och få en glad sommarupplevelse med oss. Join the fun with Releasy!

LK Säkerhetsenheten

 

linköpings kommun

 

 

Kom och prata trygghet och olycksrisker med oss!

Vi kommer att berätta om trygghetsväktare, en åtgärd som satts in efter en trygghetsundersökning kommunen gjorde under våren 2018.  Trygghetsväktarnas uppdrag är att finnas till hands för kommunmedborgaren och du finner dem oftast på allmänna mötesplatser i Skäggetorp, Ryd och City.

Vi kommer även att prata om Risklinjen. Syftet med Risklinjen är att göra Linköping tryggare och säkrare genom att kommunen snabbt ska kunna förebygga olycksfall och skador när behov uppstår. För att detta ska kunna ske så snabbt som möjligt behöver kommunen hjälp från allmänheten att få reda på faror som har uppstått. Linköpings kommun har därför i samarbete med SOS alarm öppnat Risklinjen. Telefonnumret 013- 93 00 11 kan man ringa gratis dygnet runt. Det är framför allt för akuta risker och faror under kvälls-/nattetid och helger som numret ska användas eller om man inte vet vart man ska vända sig dagtid.

Hyresgästföreningen

hyresgästföreningen

Hur bor du?

Hyresgästföreningen Linköping kommer att finnas på stadsfesten.
Kom och besök oss för att prata om ditt boende.
Det ska va' roligt att bo.

Elon Coldman

Elons logotyp

ELON Coldman är Sveriges största vitvarukedja anno 1962 och har ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. Vi har kunnig personal med lång erfarenhet och lägger fokus på dig som kund.


Kom och träffa oss på Stora Torget under Linköpings Stadsfest och testa våra olika platt-och locktänger i vårt tält!

Friskis & Svettis

Friskis och svettis
Under Linköpings Stadsfest kan du träffa Friskis & Svettis på Stora Torget för att prata träning och tävla om fina priser. Hoppas vi ses!

Bonava

Bonavas logotyp

Välkommen att träffa oss i vårt tält!

Vårt kommande projekt på Södra Ekkällan heter Tinnerbäcks Brunn och där konceptet är uppbyggt kring en hälsobrunn som fanns i Södra Ekkällan en gång i tiden.

Vi finns på plats i S:t Larsparken under Linköpings Stadsfest där du kan tävla i vårt ankrace och nska dig något i vår önskebrunn.

Riksbyggen

Riksbyggens logotyp


Kom och träffa Riksbyggen för att prata nyproduktion, Brf Rosenhäll, och Brf Riddaren, hyresrätter och förvaltning.


Vi finns i S:t Larsparken fredag och lördag.

Cyperns Turistråd

Cyperns logotyp Cypern är ett av svenskarnas mest populära semestermål och finns i år med som utställare på Stora Torget. Här kan du få resmålsinformation och tävla om ett resepresentkort värde 5 000 kr.