Hälsning från styrelsen

Kinda kanals jubileumsår går nu mot sitt slut och vi kan se tillbaka på ett år av fantastiska upplevelser i området runt Kinda kanal. 

Jag vill från min och styrelsens sida rikta ett stort tack till alla restauranger, hotell, föreningar, caféer, butiker, muséer, kajakuthyrare och andra aktörer som under Kinda kanals 150-årsjubileum har bidragit med upplevelser för besökare och invånare runt kanalen. Utöver er ordinarie verksamhet har ni kryddat utbudet med mer innehåll och aktiviteter för att lyfta kanelen ytterligare.  

Jag har också glädjen att meddela att vi har tillsatt en ny VD för Kinda kanal. Lena Fältros är den som kommer att ta över arbetet med att utveckla och lyfta kanalen, med start 17 januari 2022. 

Vi vill samtidigt tacka Karin Nybrolin för ett fantastiskt arbete med Kinda kanal vars varumärke har stärkts under de senaste åren och har nu en god grund för hennes efterträdare att arbeta vidare med.

Sist men inte minst vill jag tacka alla östgötar och besökare som spenderat lediga dagar vid Kinda kanal och önskar er varmt välkomna tillbaka nästa år.

God jul och gott nytt år!

/Camilla Egberth, styrelseordförande AB Kinda kanal

                                                                                                                        Foto: Sophia Bergholm


Samarbetspartners

Samarbetspartners