Skäringer & Nessvold "Just idag mår vi bra"

Skäringer & Nessvold "Just idag mår vi bra" är en humorshow med all dårskap du kan önska dig av dessa två. Förutom Mia och Hampus träffar du Tabita, Terese, Gulletussan, Gunnar, och Ann-Marie. Det blir också analyser sång och dans förpackat i både grandiost och nästintill obefintligt självförtroende. Och har du dessutom lyssnat på podden "Skäringer & Nessvold" kommer du uppleva det liksom att du adderar 3D-glasögon på bio. Präst-Björn kommer såklart att vara på plats och välsigna hela alltet. Arrangör 

Manus: Hampus Nessvold, Mia Skäringer och Björn Edgren
Regi: Vera Prada
"Skäringer & Nessvold-Just idag mår vi bra" produceras i samarbete mellan Polpoplay och AllThings Live. AllThingsLive är arrangör för detta evenemang. 

 

Kort om Mia Skäringer
Skådespelare och författare, född 20 år tidigare än Hampus i Kristinehamn. Jobbar i stunden med egen humorserie, ny säsong av "Solsidan", långfilm och ny bok. Och såklartpodden "Skäringer & Nessvold" med Hampus. Men den är mer som en blandning av kafferep och terapien gång i veckan.

Mia har medverkat i flertalet humorserier utöver "Solsidan" såsom "Mia & Klara" och "Ack Värmland". Pålivescenen har hon lyckats sätta publikrekord efter publikrekord med shower som "Dyngkåt och hur heligsom helst", "Avig Maria" och "No More Fucks To Give", varav den sistnämnda sågs av fler än 300 000besökare.

Kort om Hampus Nessvold
Skådespelare och manusförfattare, född för 26 år sedan utanför Jönköping. Han slog igenom stort i humorserien ''Trevlig helg'' på SVT i karaktärer som Präst-Björn, Gunnar och inte minst ”Terese”, den Kristallen-nominerade kassörskan i humorserien, som också får en egen serie i SV Tunder 2023. Just nu är Hampus aktuell i pjäsen ''Peter Pan går åt helvete'' på Sverigeturné och såklart ipodcasten ”Skäringer & Nessvold” tillsammans med Mia.

Att stå på scenen inför en stor publik är inget som är främmande för Nessvold, mellan 2019–2020 åkte han på en rikstäckande turné med enmansföreställningen ”Ta det som en man”, en föreställning baserad på en bok med samma namn som han gav ut 2017 tillsammans med musikalbumet ”Be a Man”. Hampus har även gästat Allsång på Skansen, gjort humor på Världens barn galan, Tolvslaget på Skansen och firat Tomas Ledin inför en fullsatt Avicii Arena.

Fr. 295
17/11
Saab arena

Krydda din kväll med en härlig matupplevelse!

En trappa upp i Saab Arena finns arenans restaurang. Här äter ni en god middag innan ni går till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa ett restaurangpaket. Köp entré inklusive mat eller bara mat för dig som redan har en entrébiljett nedan.

I restaurang Rekomo serveras en två-rätters - bestående av;
Förrätt:
Variation på betor Fetaostkräm | Grönkål | Rågbrödscrunch | Örtolja | Rostade pumpakärnor
Huvudrätt: Bakad spetskål Rostad morotspure | sojabrynt smör | Svartkål & linser | Friterad palsternacka

Är du på språng och föredrar något enklare så kan du beställa mat i våra barer. Ingen bordsbokning i våra barer.

Köp restaurangpaket här

Praktisk information

Arrangör: AllThings Live
Insläpp: 18:00
Showstart: 19:30
Lokal: Saab Arena
Åldersgräns: 13 år
Längd: 90-120 min
Paus Information kommer senare
Om Saab Arena: Tillgänglighet

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Boka en loge för ditt sällskap

Bjud in några vänner, kunder eller familj till en konsert och ät något gott i en egen loge som du hyr för kvällen. Perfekt om ni vill ha möjlighet att umgås avskilt och få en helkväll med konsertupplevelse anpassad efter just era behov.

Vill du ha mer information eller boka en loge i samband med konserter, LHC på mejl.

Boka här

Kommunikationer och boende

Hitta till Saab Arena

Saab Arena finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 211 eller 510 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium. Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många konsertbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende >