Linköpings Stadsfest artister

Artister 2019

Det kommer som vanligt vara mycket musik, på flera scener under Linköpings Stadsfest. Här ser ni några av de artister som ska uppträda på årets stadsfest. Fler presenteras under sommaren.

Tillbaka till startsidan

Gästartister i P4 Nästas riksfinal

Lena Philipsson har nyligen släppt en ny singel som heter Maria Magdalena. Det är det första släppet sedan det hyllade albumet och efterföljande utsålda föreställningen "Jag är ingen älskling" från 2015. "Maria Magdalena" handlar om hur livet ter sig för en ”småländsk liten diva” och är skriven av Lena Philipsson själv och producerad av Anders Hansson.

Felix Sandman har under våren 2019 synts i serien Störst av allt och på scen bland annat med vännen Benjamin Ingrosso. Han startade sin karriär som medlem i pojkbandet FO&O som splittrades 2017 och Sandman började arbeta som soloartist. Hans första musiksingel Every Single Day höll förstaplatsen på svenska singellistan i fyra veckor efter en andra plats i Melodifestivalen 2018.

The Lovers of Valdaro, alias Erik Höiby och Adam Warhester, har haft ett händelserikt år. För ett år sen släpptes debutsingeln "Lost Forever" som vann regionsfinalen i Stockholm till P4 Nästa. I riksfinalen 2018 valdes de ut att delta i Melodifestivalen 2019. Under sommaren 2018 turnerade de runt Sverige på framförallt Pridefestivaler och nu är de tillbaka, ett år senare, på samma scen där de förra årets röstades fram av juryn.

Spring City består av Annielle, Noomi och MIAH vars musikaliska banor startade i Malmbäck i Småland och tog sedan olika vägar. I början av 2018 kom idén att spela tillsammans efter att de blivit tillfrågade att göra en gemensam konsert med sina soloprojekt. Senare samma år vann denna trio P4 Nästas riksfinal och deras låt Back On Our Streets har spelats flitigt i radion.


Programmet i mobilen (instruktionsfilm)

Få tillgång till det dagliga programmet under Linköpings Stadsfest 2019 direkt i mobilen. Det är enkelt att lägga till på din hemskärm på din telefon via din mobila webbläsare.

Följ de enkla stegen i filmen nedan. Instruktion både för iOS och Android. Instruktionsfilm för Android startar på 0:32 sek.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter om Linköpings Stadsfest