Kryssningar på Kinda Kanal med M/S Kind

För den som inte utforskar Kinda kanal med egen båt finns det möjlighet att följa med på en svindlande vacker dagstur, kvällstur eller kortare färd med passagerarbåt. En kryssning utmed Kinda Kanal är en tur genom landskap och hänförande scenerier. Det är också en stor resa i tiden, i den lilla världen. Följ med M/S Kind för att äta gott, lyssna på musik, och umgås med vänner.

Ombord på M/S Kind, som drivs av Rederi AB Kind, kan man koppla bort vardagen för en stund. Njuta av en underbar dagstur utmed Kinda Kanal och bo centralt med bekväm hotellövernattning inklusive frukost på Scandic Linköping eller Hotell Stångå. Kanske ett strandpaket på Rimforsa Strand i Rimforsa. I paketen ingår dagresa utmed Kinda Kanal med M/S Kind, buss alternativt tåganslutning, för- eller eftermiddagskaffe samt lunch ombord. Man kan även kombinera hotellövernattning med frukost på Scandic Linköping eller Stångå Hotell i Linköping med en fantastisk kvällskryss på Kinda Kanal. Måltid serveras ombord och är inkluderat i priset. Med eller utan levande musikunderhållning. Det går också bra att chartra Kind.

Är du lycklig ägare till egen båt eller kanot lägger du själv ut kursen och tidtabellen, men ta god tid på dig. Att stressa hör inte hemma på Kinda kanal.

Besök webbplats

Kontaktuppgifter

M/S Kind
Rederi AB Kind
Telefon: 013-663 50
info@rederiabkind.se
www.rederiabkind.se

M/S Kind logotyp


Detaljbild på blommor längs med Kinda kanal

Den stora guiden till Kinda kanal

Här kan du läsa mer om Kinda kanal och de 15 handdrivna slussarna, kanalens betydelse för stadsutvecklingen och även hitta viktiga kontaktuppgifter.


Samarbetspartners

Samarbetspartners