Publik som tittar på en konsert på Borggården med Linköpings Domkyrka i bakgrunden
Publik som tänder sina lampor på en Lars Winnerbäck konsert
Folkparksteatern i Friluftsmuseet Gamla Linköping
Publikhav under Linköpings Stadsfest 2017

Linköping för musikälskaren

Känner du hur sommarpulsen har kommit till stan? Ett okontrollerbart sug för livekonserter och dans under bar himmel börjar smyga sig in i kroppen. Man kan nästan känna musiken vibrera i Linköping. Man kan nästan ta på den. Musik som skapar minnen. Musik som upplevs bäst live. Låt dig inspireras av några av sommarens godaste musikkarameller och hitta vad som faller dig bäst i smak!

Live i Gamla Linköping, Folkparksteatern i Friluftsmuseet Gamla Linköping
Sensommaren bjuder på flera gig i den anrika och nostalgiska miljön på Folkparksteatern i Friluftsmuseet Gamla Linköping under konceptet ”Live i Gamla Linköping”. Du är inbjuden på totalt tre härliga konsertkvällar i den omsvepande, stämningsfulla miljön där Nationalteaterns Rockorkester, Stiftelsen & Säkert! står för gunget. Vad är inte härligare än sensommarkvällar i gott sällskap med bra livemusik? Välkommen till tre härliga augustikvällar!


Linköpings Stadsfest & RIX FM Festival
Mellan den 21-26 augusti förvandlas Linköpings hjärta till en stor folkfest där det finns något för alla. Inte minst musikmässigt! Folkkära Molly Sandén, nykomlingen Rhys och festliga toner av Norrköpings Symfoniorkester kommer att fylla stadens gator och det är bara några av alla musikinslag som kommer att ta plats under veckan. Det blir även ett kärt återseende med RIX FM Festival som under festveckan som kommer att få hela Linköping i stämning. Helt gratis!

Dans- och sångmöjligheterna till livemusik är i sommar många. Välj mellan dagskonserter i gassande sol eller kvällskonserter i svala sommarbrisar. Vad du än väljer – kommer det bli magiskt. Psst… Glöm inte solskyddsfaktorn på dagsgigen.


Bild på ett rapsfält och en gårdsbutik Väster om Linköping

Sommar i Linköping

Sommaren står runt hörnet och varma soldagar, ljusa nätter och glittrande vatten blir en del av vår vardag. Oavsett om du semestrar eller hemestrar i ...

Par som paddlar i Tannefors Slussar, Linköping

Linköping för den äventyrslystne

När höga temperaturer gassar utanför vår dörr och solen står som högst på himlen, visst låter det uppfriskande med fläktande vindar som leker sig ...