Hur kan jag vara kreativ mitt i krisen?

Vad: Livesändning
När: Fredag 24 april
Tid: 11:00-11:40

Hur kan jag vara kreativ mitt i krisen? Det var rubriken för den livesändning som Visit Linköping & Co genomförde tidigare idag riktad till besöksnäringen. Medverkade gjorde företagare från besöksnäringen som bland annat Anna Wallentinson, VD Livgrenadjärmässen och Jerry Engström, Grundare Friluftsbyn, Höga kusten.

Håll utkik framöver, då vi planerar fler livesändningar! Hör gärna av dig med önskemål om gäster och ämnen till jorgen.nilsson@visitlinkoping.se. Tack för att du tittat!

Nedan kan du återse sändningen.

Om livesändningen

Coronakrisen fortsätter i oförminskad takt och besöksnäringen påverkas mer än många andra branscher. Det är lätt att bli dyster, men samtidigt ser vi varje dag exempel på företag som hittar kreativa lösningar mitt i krisen. 

Vi fortsätter att ta tempen på besöksnäringen i Linköping och träffar några företagare som berättar om hur de jobbar för att hitta nya affärer under Coronakrisen. Vi får också inspiration från hur teknikbranschen jobbar med innovation, hur eventbranschen agerar och hur Jerry Engström ser möjligheterna som entreprenör.

Medverkande

Anna Wallentinson
VD Livgrenadjärmässen


Maria Eriksson Önander
General Manager, Elite Hotels


Roger Altsäter
VD AB Göta kanalbolag


Lena Miranda
VD Linköping Science Park


Jerry Engström
Grundare Friluftsbyn, Höga Kusten

Stefan Papangelis
Delägare & VD Nordic Exhibitions & Events


Moderator: Jörgen Nilsson
Affärsutvecklingschef på Visit Linköping & Co