Livesändning: Kickstart Linköping

21 januari lanserade Kickstart Linköping via en livesändning. På den här sidan kan du se livesändningen i efterhand. Via länken nedan kan du också läsa mer om satsningen Kickstart Linköping och ansöka om bidrag.

Läs mer om Kickstart Linköping


Om livesändningen

Den 21 oktober förra året träffades ett 90-tal aktörer inom besöksnäringen på Linköping Konsert & Kongress för att diskutera Kickstart Linköping. Det var precis innan den andra vågen av pandemin startade. Exakt tre månader senare är restriktionerna hårdare än någonsin, men samtidigt har vaccinationen av svenska folket påbörjats. Vi vågar därför tro på en framtid för Linköpings besöksnäring och det är läge att lansera Kickstart Linköping. Detta innebär att vi kommer att öppna upp för ansökningar från och med 1 februari.

Under livesändningen kommer Visit Linköping & Co att berätta hur pengarna ska användas och hur det går till att ansöka. Du kommer också att ha möjlighet att ställa frågor via vår chatt.

Kickstart Linköping innebär att Linköpings kommun satsar 5+5 miljoner kronor fördelat på 2021 och 2022. Pengarna ska användas för olika aktiviteter och insatser för att Linköping ska vara redo när hjulen i besöksnäringen börjar snurra igen.