Vilka lösningar finns för mitt företag i Coronakrisen?

Vad: Livesändning
När: Fredag 3 april 2020
Tid: 11:00-11:40

Vilka lösningar finns för mitt företag i Coronakrisen? Det var rubriken för den livesändning som Visit Linköping & Co genomförde tidigare idag riktad till besöksnäringen. Medverkade gjorde företagare från besöksnäringen och företrädare för näringslivsstödjande organisationer.

Håll utkik framöver, då vi planerar fler livesändningar! Hör gärna av dig med önskemål om gäster och ämnen till jorgen.nilsson@visitlinkoping.se. Tack för att du tittat!

Nedan kan du återse sändningen.

Om livesändningen

Coronakrisen fortsätter i oförminskad takt och besöksnäringen har det fortsatt motigt. Vi fortsätter att ta tempen på hur det går för besöksnäringen i Linköping och träffar några företagare som berättar om vad de gör för att överleva krisen. 

Olika krispaket och stöd till företag presenteras på löpande band – men vad innebär de egentligen för ditt företag? Vi vill hjälpa dig att navigera rätt bland de åtgärder som presenteras så här långt och ger dig tips om vart du kan vända dig och hur du kan tänka i den uppkomna situationen. Du som företagare också chansen att ställa dina frågor och vara med och påverka.

Medverkande

Mattias Weinhandl
Delägare Stångs Magasin


Mia Langborg Ziherl
Delägare Sky Hotel Apartments


Jonas Ridderström
VD Vårdnäs Stiftsgård Hotell & Konferens


Mats Philipsson
VD Almi Östergötland

Louise Felldin
Näringslivsdirektör Linköpings kommun


Ingela Gullstrand
Företagsrådgivare Företagsjouren, Region Östergötland

Moderator: Jörgen Nilsson
Affärsutvecklingschef på Visit Linköping & Co