Tomas Ledin - Skarpt läge

Med hyllande recensioner och utsålda hus ända sedan premiären är SKARPT LÄGE en massiv succé! Efter två säsonger med den kritikerrosade föreställningen i Stockholm och Göteborg tar Ledin sin hyllade show ut på vägarna i höst. Turnén besöker Linköping och Saab Arena den 19 och 20 oktober. 

fr. 530 kr
20/10
Saab Arena

Läs mer om evenemanget

Med hyllande recensioner och utsålda hus ända sedan premiären är SKARPT LÄGE en massiv succé!


En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show.  En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. 

 

Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna.  Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

 

- "Efter galet roliga föreställningar i Stockholm och Göteborg ser jag verkligen fram emot att få komma ut med showen på turné och möta publiken i alla turnéstäderna. Räkna med minst samma ös som senast vi sågs!" - Tomas Ledin

 

Få svenska artister kan peka på en lika lång och framgångsrik karriär som Tomas Ledin. Missa inte hans senaste succé SKARPT LÄGE i Linköping på Saab Arena.

 
"Har man trumf på hand så har man" - Anders Nunstedt, Expressen 4/5


"En generös bjudning med ett pärlband av extranummer redan från start" - Jens Peterson, Aftonbladet 4/5


"Grym helkväll med Ledin!" - Mix Megapol 4/5

Praktisk information

Insläpp: kl 17:30
Längd: Cirka 2 timmar
Lokal: Saab Arena
Åldersgräns: 13 år

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras. Med reservation för ändringar.


Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se  

 

Gör din kväll till en helkväll!

En trappa upp i Saab Arena, på plan 2, hittar ni arenans restaurang. Här bereds du för en oförglömlig upplevelse med god mat innan ni fortsätter till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa vårt matpaket. 

 

Kvällens meny: 

 

Förrätt - Spenat- och pinjenötspaj serverad med parmaskinka 

 

Varmrätt - Hängmörad biff med chilibearnaise serverad med örtrostad klyftpotatis

 

Kaffe

 

Pris: 350 kr eller 1045 kr (entré & mat) 

 

Boka ditt bord direkt via LHC, på telefonnummer 013-37 12 04

* Serviceavgift tillkommer vid uthämtning via Biljettombud

Loge

Gör ditt besök till något extra, sitt i egen loge i Saab Arena.

 

 

Boka din loge via loge@visitlinkoping.se


Gumpekullavägen 1
582 78 Linköping
info@visitlinkoping.se