Mycket och brett bland evenemangen under vår och sommar!

Vad kan vi se fram emot för evenemang i vår och sommar, Anders?

– Vi har förlängt och intensifierat vårt samarbete med BBC-produktionerna vilket är fantastiskt roligt, berättar Anders Thorén, eventproduktionschef på Visit Linköping. Efter Planet Earth så är det nu dags för Blue Planet II med mixen av naturfilm och Prags symfoniorkester den 16 februari.

Efter fyra decennier, fyra miljoner sålda skivor och ett flertal rekordturnéer senare kan Gyllene Tider se tillbaka på en karriär som för alltid har skrivit in gruppen i svensk pophistoria.

– Och för sista gången i Linköping har du chans att se bandet och njuta av deras sommarhits på Stångebrofältet. Sommartider hej då! – efter 40 år tackar Gyllene Tider för sig med stor avskedsturné.

Mia Skäringers ”No More Fucks To Give”, är slutsåld i mars. Hon beskriver föreställningen som ”En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelse. Berättelsen om mig.”
– Nu kommer hon tillbaka den 3:e gången den 17 november!, missa inte chansen att se den här viktiga föreställningen, uppmanar Anders. Ta med gänget och sitt i loge eller restaurang!

– Vi gör en satsning i Bergs slussar med både Diggilo och BAO, Benny Anderssons Orkester. Diggilo med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt.

Konsert & Kongress har något för alla under våren och sommaren. Vad sägs om Eric Gadds succéshow OMG, Seinabo Sey, ”Tallest Man on Earth”, succéartisterna från Så Mycket Bättre: Albin Lee Meldau och STOR.

– Allt från Silvana Imam, ordkonstnären Emil Jensen till Jecko & Jessie för barnen. Vi är stolta över att vi kan erbjuda något för alla!

Hitta fler evenemang genom att klicka här

Text: Östgöta Correspondenten