Sky Hotel Apartments City

Med bästa cityläge på Kungsgatan i Linköping med endast 300 meter till resecentrum och Stora Torget ligger Sky Hotel Apartments City. Det unika hotellkonceptet som sedan tidigare finns i Tornet i Linköping samt på Kungsholmen i Stockholm erbjuds nu även mitt i centrala Linköping i en helt nybyggd fastighet. Här drar gästen nytta av många av hotellets fördelar samtidigt som man kan rå om sig själv i ett rymligt och modernt hotellrum med eget kök.

Receptionen är öppen alla dagar 07-22, frukostpåse erbjuds alla dagar. 

Hotellet öppnar i två faser och kommer att vid sin Grand Opening våren 2020 kunna erbjuda 82 moderna hotel apartments, dygnsöppen reception, frukost serveras i frukostloungen alla dagar i veckan och fri tillgång till ett wellnessrum.

Sky Hotel Apartments har två hotellanläggningar i Linköping, den andra ligger på Tornbyvägen 1 i Tornet. Sky Hotel Apartments erbjuder även fullt möblerade Town apartments på spridda adresser i Linköping och Sky Meetings. Sky Meetings är en läcker konferensavdelning på våning 18 och 19. Här har du Linköpings i särklass bästa utsikt, en klar dag kan du se flera mil.

Besök webbplats


Kungsgatan 16
582 18 Linköping
linkoping@skyhotelapartments.se