Regnbågsveckan presenterar Linköping Pride

Som en del i scenprogrammet av Välkomstfesten för Melodifestivalen bjuder Regnbågsveckan in till framträdanden, live-podd och aktiviteter på Stora torget. Välkommen.

Uppträdande av Elin Saanum
Elin är en artist som är uppvuxen i Östergötland. Elin började som bröllopssångerska vid 11 års ålder och har sedan dess hunnit med en hel del. Hon har bland annat representerat Sverige i en av världens största talangtävlingar i Los Angeles som sedan ledde till att hon jobbat med olika musikbolag i Los Angeles. Senaste åren har hon jobbat med olika showuppsättningar runt om i Sverige och nu skriver hon egen musik och satsar stenhårt på solokarriären och den 1/2 kommer Elin att uppträda med en helt ny singel som kommer släppas inom kort.


Dans av House of Silfver
House of Silfver är ett danskompani baserat i Norrköping grundat år 2015 av Jenny Silfvenius. Kompaniet består av dansare med erfarenheter av olika dansstilar, som t. ex. contemporary, hip hop, jazz och showdans. De har bland annat medverkat i krogshower, musikvideos och egenproducerade föreställningar. Förra året kunde vi även se dem i TV4:s ”Talang”.

Datum: 1 februari
Tid: 14.30-15.00
Plats: Stora torget
Fri entré

Klicka här för att se hela scenprogrammet

Tillbaka till startsidan

Bussförändringar Stora torget

Storgatan, vid Stora Torget, avstängt under Melodifestivalens Välkomstfest lördag 1 februari.

Det förväntas komma mycket besökare på Stora Torget och därför kan inte bussarna köra via Stora Torget.

Hållplatserna Stora Torget och Borggården stängs av i båda riktningar mellan kl. 10.00 och kl. 15.30. Hållplats Barnhemsgatan läge A är avstängd sedan tidigare på grund av byggnation i närheten. Linje 3, 13 och 25 får ny tillfällig hållplats på Trädgårdstorget, läge A och C. 


Joyvoice

Joyvoice bjuder på magisk körsång. Tid: 14.00-14.30 Plats: Stora torget