Second hand & vintagebutiker

Guide till Linköpings loppisar och second hand-butiker! Välj bort det nyproducerade och hitta istället prylarna som gör ditt hem både personligt och unikt! Runtom Linköping är chanserna till att fynda många, så därför ger vi dig här Linköpings stora second hand- och loppiskarta!


73:ans loppis

Välkommen till 73ans loppis, i vackra omgivningar mitt i eklandskapet!

Alpha & Omega

Alpha & Omega (retro & nytt) är en butik med Secondhand varor och nytt.

Bländebo Loppis

I en lantlig miljö omgivet av vackra åkrar hittar du Bländebo loppis som ger ett hemtrevligt och mysigt intryck med sin lummiga trädgård och röda stuga med vita knutar.

Erikshjälpen

Erikshjälpen drivs i samarbete med bland annat Pingstkyrkan. Denna butik är stor - här kan du hitta allt från möbler till kläder och porslin!

Historiska Kompaniet

Historiska Kompaniet finns i Gamla Linköpings friluftsmuseums område. Vi har en museebutik med inriktning på gamla ting, vintagekläder och allt möjligt som hör till 1800-talet.

Linköpings Stadsmission

Genom Stadsmissionens Second Hand bidrar du till ett både mer hållbart och mänskligt samhälle! 

Magasinet

Välkommen till Magasinet! Hos oss hittar du mängder av prylar till ständigt låga priser. Vi har allt från böcker, tallrikar, blomkrukor och leksaker till lampor, bokhyllor, soffor och sängar.

Myrorna

Myrorna är en centralt belägen second hand-butik i två våningar.

Nostalgimix

I utkanten av innerstaden, på Gamla Tanneforsvägen 17, kan du besöka Nostalgimix som är en second hand-butik med fokus på 50- och 70-tal.