Verklighetens gård

Verklighetens Gård ligger i skogarna söder om Linköping. Här odlar vi småskaligt utan stora maskiner, med gödsel från gårdens djur och givetvis utan bekämpningsmedel. Vi odlar främst till egen självhushållning men på sommaren finns ofta både grönsaker och ägg till försäljning. 

Butik & loppis
Vi väljer våra produkter med omsorg och är noga när vi väljer vilka vi vill vara återförsäljare för. Vårt fokus ligger på att välja produkter som håller länge och där både tillverkning och användande sker på ett miljösmart sätt. Helst vill vi hitta hantverkare och tillverkare från Sverige, men ibland måste vi sträcka oss längre för att hitta det vi söker.

I butiken hittar du även våra egna varor, framförallt grönsaker och produkter från ull och lammskinn. Vi driver gården utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel eller stora maskiner. Vi odlar och har djur för att vi tycker om det och för att kunna erbjuda våra kunder närproducerade livsmedel och produkter med så liten påverkan på miljön som möjligt.

När du handlar i butiken kan du vara säker på att vilken sak du än fastnar för så är den tillverkad med omsorg om människor och miljö!  I anslutning till butiken finns även vår loppis som har samma öppettider. 

Håll utkik på hemsidan för information om öppettider och när nästa evenemang sker.

Besök webbplats


Dänskebo Kojtet
585 96 Linköping
info@verklighetensgard.se