Stora händelser och evenemang i Linköping 2023

Äntligen är evenemangsfyllda 2023 här och vi tror att du redan nu behöver plocka fram kalendern. Allt från konserter och högtidsevent till återkommande favoriter och nya versioner av väl kända koncept. Här kommer alla händelser du inte vill missa!

Gustav Vasa 500 år

Sverige firar 500-årsjubileum 2023 och därför uppmärksammas på olika håll i landet och även i Linköping med 500-årsjubileum 2023. 


Linköpings Stadsfest 2023

Linköpings Stadsfest är Linköpings största evenemang som årligen drar ca 300 000 besökare under vecka 34. I år pågår Linköping Stadsfest mellan den 24-26 augusti. Tillsammans skapar upp emot hundra aktörer en vecka med upplevelser där vi vill att det ...

Darin

29/9
Darin åker ut på en stor arenaturné med elva stopp runtom i landet. 29 september kommer han till Linköping och Saab arena!

LARS WINNERBÄCK

27/10
Lars Winnerbäcks fjortonde album Neutronstjärnan släpps 22 september och är resultatet av ett samarbete med Joakim Berg och Martin Sköld från Kent.

EN VINTERKVÄLL MED PETER JÖBACK

3/12
Peter Jöback åker ut på stor turné när årets allra finaste högtid står för dörren! En poetisk och storslagen show som ger upphov till både eftertanke, glädje och definitivt till en varm gemenskap.

TOMTEN OCH BOCKEN – RIDER IGEN

16/12
En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör. Vi säger redan nu GOD JUL, årets julshow är nämligen här!

Fler händelser du inte vill missa

I Linköping händer det mycket, men det är svårt att se in i framtiden. Det finns dock ett gäng återkommande favoriter som kommer att dyka upp även i år! * Mer info om dessa kommer efterhand.

  • Vinterljus 16 nov-9 dec
  • Linköping Game Week 20-26 nov
  • Julmarknader runt om i Linköping nov-dec
  • Nyårsfirande 31 december

*Med reservation för ändringar