Kuta och kör

Teater Leo bjuder på ännu en klassisk skrattfars på Sagateatern! Denna gång är det Ray Cooneys hejdlöst roliga fars Kuta och Kör. Välkomna till en kväll i humorns tecken!

fr. 295-330 kr
13/01
Sagateatern

Läs mer

Kuta och kör

Välkommen till Linköping anno 1966. Ur radion strömmar svensktoppen med Sven-Ingvars, Hootenanny Singers och Anita Lindblom. På teve tittar man på "Hemma" med Ria Wägner och "Hylands Hörna" med den omåttligt populäre Lennart Hyland.
Och i Linköping rattar Gösta Svensson sin taxi dagar och nätter. Allt går bra tills han en dag råkar ut för en olycka och hela hans liv vänds upp och ner. Gösta hamnar i ett kaos av trassliga lögner, som inte är helt lätt att komma helskinnad ur. Inte blir det lättare på grund av grannar som blandar sig i, övernitiska poliser och en energisk reporter. Och inte blir det lättare av att Gösta råkar ha två fruar!

Teater Leo bjuder på ännu en klassisk skrattfars på Sagateatern! Denna gång är det Ray Cooneys hejdlöst roliga fars Kuta och Kör som herrarna Angerborn & Olofsson gör till sin egen. Med hjälp av de riksbekanta komediennerna Sanna Ekman och Jeanette Capocci och de erfarna komediskådespelarna Jocke Johansson, Anders Gustavson, Åke Lindgren och Jocke Gustavsson från Östergötland, bjuder de på en hejdundrande kväll på Sagateatern!

Varmt välkomna! 
 

Uthämtning eller bokning på telefon kan göras via Skådebanan
Deras öppettider under perioden 25/10 - 20/12 -  2016 är:
Tisd. 11.00 - 18.00
Onsd.  - Fred. 11.00 - 15.30
Telefonnr. 0702 - 967815


Borgmästaregatan 9,
582 23 Linköping
niclas@teaterexpressen.se