Två glada personer som äter på restaurang Jord

White Guide i Linköping

White Guide är Nordens ledande guidesystem som årligen uppmärksammar Sveriges topprestauranger, hotell, barer och caféer som utmärkt sig i personlighet, förnyelse, hållbarhet och atmosfär. I år har restaurangguiden utökat sin verksamhet och bedömer nu även Sveriges bästa sommarcaféer.

Nu står det klart att Boställets Vedugnsbageri och Simons Rosteri & Bageri har tagit sig in på listan över Sveriges 101 bästa sommarcaféer!

Vi har samlat alla Linköpings hyllade aktörer som blivit omnämnda av White Guide nedan. Har du inte hunnit med ett besök än är det hög tid! Smaklig måltid.

Boställets Vedugnsbageri

Vill du göra en utflykt till landet och ta en mysig fika i trevlig miljö? Då är du varmt välkommen till Boställets vedugnsbageri.

Simons Rosteri & Bageri

Följer du doften av nyrostat kaffe, så hamnar du hos oss på Simons Rosteri & Bageri längst Storgatan.

Restauranger

De Klomp

De Klomp

I våra kylar trängs flasköl från många av världen hörn, men bara från de hörnen som har en levande ölkultur!

Pappa Grappa

Det bästa från medelhavet med inspiration från världen.
Storan

Storan

På något sätt sitter historien i väggarna på Storan. På Storan har tusentals människor möts för första gången – vissa för sista – och minst lika många ...

Stångs magasin

En mötesplats för alla tillfällen. Här träffas man över en lunch eller ett glas vin, äter en modern 4-rätters meny eller bara något litet från ...
Verandan vid ån i Linköping

Verandan vid ån

Välkommen till stans trevligaste restaurang och uteservering med Linköpings finaste utsikt.

Caféer

Babettes Kafferi

Babettes kafferi & bageri har sedan starten 2011 blivit en av Linköpings viktigaste mötesplatser för fika, mat och kultur.

Hotell

Quality Hotel The Box

Välkommen till Quality Hotel The Box, Linköpings nya och moderna hotell för alla sinnen, med sociala ytor och gästens helhetsupplevelse i fokus. Rummen är smart planerade på liten yta. Hotellet erbjuder allt ni kan tänkas behöva såsom restaurang, bar ...