Boendepaket vid Kinda kanal

Ta en paus från vardagen och upplev lugnet vid Kinda kanal. Det finns många möjligheter till att göra ditt besök till en helhetsupplevelse med god mat, bekvämt boende och för den som vill finns det flera aktiviteter som paddling, vandring eller cykling att lägga till.

Vårdnäs

CAMPING DELUXE

En lite lyxigare friluftsupplevelse!

För dig som vill ha närheten till naturen erbjuder vi Camping Deluxe, glamping i våra lyxigare vindskydd. Du övernattar mitt i Vårdnäs vackraste miljö, lyssnar till en sprakande brasa och susande träd. Det är bara fantastin och din egen kreativitet som sätter gränsen för vad din Camping Deluxeupplevelser kan innehålla. Vi ser till att det finns gott om härliga mattor, massor med kuddar, oljelampor, ljuslyktor, ljusslingor, bluetoothhögtalare och din alldeles egen lägereld. Resten av upplevelsen gör du själv - tillsammans med din partner, vänner eller familjen. Glöm inte att ta med egen sovsäck och liggunderlag.

PRIS 2022 från:
1195:-/för två personer
1495:- för en familj (2 vuxna, 2 barn 0-12 år)
Tillkommande personer 150:-/person
Max antal 6 personer/vindskydd

Du kan också kombinera paketet med till exempel vandra en dag, hyra kanot/kajak, boka vår sjöbastu samt middag i vår restaurang!
Boka Vårdnäs paket här

Rimforsa Strand 2022

MATSAFARI I KINDABYGDEN ALT RUNT KINDA KANAL

Uppskattar du också lokal mat och småskaliga producenter? Då är det här paketet för dig. Vistelsen inleds med en skön dag på Rimforsa Strand med middag på kvällen. Dag 2 tar ni er runt i vår vackra bygd med egen bil och äter förrätt på Hargs Gård utanför Kisa, varmrätt på Rimforsa Strand och dessert (ostkaka och kavldans) vid Fresons Trädgård. Ankomst fredag eller lördag.

Pris: 2 nätter fr 2 395 kr/person, beroende på rumstyp och ankomstdag.

I priset ingår: Dag 1: 2-rätters middag och logi.  Dag 2: frukostbuffé, Matsafari runt Kinda kanal alt Kindabygdens matsafari. Dag 3: frukostbuffé.

ÄKTA PENSIONATSNOSTALGI

Välkommen att bli vår pensionatsgäst i sommar! Pensionatsboendet var fram till 1950-talet mycket populärt. Förr i tiden förväntades man stanna en vecka och njut av naturen på landet men vi startar lite blygsamt med några dagars vistelse. Vår förhoppning är dock att du ska bli en klassisk pensionatsgäst, dvs att komma tillbaka igen år efter år…

Pris: 3 nätter, fr 3 555 kr/person beroende på rumstyp och ankomstdatum.

I priset ingår: dag 1, varmrätt med sallad, smör, bröd och kaffe/te samt logi. Dag 2, frukostbuffé, raggmunkslunch (alt matpaket) med kaffe/te,  varmrätt med sallad, smör, bröd och kaffe/te samt logi. Dag 3, frukostbuffé, raggmunkslunch (alt matpaket) med kaffe/te,  varmrätt med sallad, smör, bröd och kaffe/te samt logi. Dag 4, frukostbuffé.

Badrock att låna under vistelsen samt 75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (delad relax/bryggdäck) vid ett tillfälle under vistelsen.


SOMMARTIDER HEJ HEJ

Kom och upplev den vackra sommaren. Njut av ett välkommet miljöombyte och upptäck vår magiska natur. Ett par dagars vistelse kan bli sommarens höjdpunkt! Checka in i våra charmiga rum, avnjut bastubad och därefter lättare middag med champagne på bryggan. Vakna till den vackra soluppgången och ta ett friskt morgondopp i sjön.

Pris: fr 1 295 kr / person ankomst måndagar och tisdagar 29/6 – 14/8 2022.

I priset ingår: 75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (delad relax/bryggdäck) Ceasarsallad med 1 glas champagne samt logi och frukostbuffé

Boka Rimforsa Strands paket här

Med reservation för eventuella ändringar.


Se andra bokningsbara paket här

Båtpaket längs Kinda kanal

Om du inte sett Kinda kanal från vattnet så är det dags att göra det. Boka en helhetsupplevelse med båttur, boende och mat.


Samarbetspartners

Samarbetspartners