Visit Linköping & Co söker en proffsig Hovmästare

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.

Vårt mål
Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges tre främsta eventstäder inom Linköpings profilområden - Kunskap & innovation, Kultur & hälsa, Nöje samt Idrott.

Vår värdegrund
Vår gemensamma värdegrund är riktmärke för vad som ska prägla Visit Linköping & Co, hur vi ska uppfattas och vara, som bolag, gentemot varandra och i relationen med våra kunder, besökare och samarbetspartners.

Vi jobbar utifrån värdeorden MOD, GLÄDJE & PROFESSIONALISM dagligen.

Vill du göra livet roligare för Linköpingsborna och bidra till att Linköping blir en av Sveriges främsta event- och mötesstäder 2030? Nu söker vi dig som vill vara en del av Linköpings besöksnäringsbolag.

Vad vi erbjuder
Att jobba hos oss på Visit Linköping & Co är en möjlighet att få vara med där det verkligen händer. Ingen dag på jobbet är den andra lik och som medarbetare hos oss får du ett gäng härliga kollegor med olika kompetenser som tillsammans jobbar för att ge våra besökare en minnesvärd upplevelse. Du får möjlighet att arbeta med och delta under event, konserter och andra arrangemang som gör Linköping till en roligare stad.

Vi söker dig som vill vara delaktig i utvecklingen av Linköping Konsert & Kongress och vara en del i vårt engagerade och erfarna team.

Din roll
Som en av våra tre hovmästare strävar du efter att överträffa våra gästers förväntningar. Tillsammans med teamet ska du skapa unika och minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vi arbetar tillsammans för att ge våra gäster en genuin och personlig service på högsta nivå.

Din profil
Vi ser dig gärna som en glädjespridare som samtidigt har god struktur i arbetet.  Du är passionerad i alla detaljer och trivs med att ge våra gäster ett varmt välkomnande och exceptionell service samtidigt som du är en engagerad ledare. Du har erfarenhet av att inspirera och engagera som ledare och har god erfarenhet från tidigare arbete som hovmästare. Det är också betydelsefullt att du har goda mat- och  dryckeskunskaper och är väl insatt i lagen om ansvarsfull alkoholhantering. Har du dessutom erfarenhet av schemaläggning är det strålande. Våra gäster kommer från hela välden och vi vill att du ska kunna prata såväl svenska som engelska med dem obehindrat.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt, provanställning kan komma att tillämpas. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 20 november 2019. Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna så snart du kan. Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna Restaurangchef  Maria Severinsson, tel. 013-190 00 34, e-post: maria.severinsson@konsertkongress.se

Varmt Välkommen med Din ansökan!

Ansök här

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.