Drönarbild över Linköping

Engagerad innehållsproducent som gör Linköping roligare!

Vill du arbeta med några av Sveriges största digitala kanaler inom besöksnäring och event? Visit Linköping & Co behöver nu förstärkas med en innehållsproducent med ansvar för att producera innehåll i främst webb och i sociala medier. 

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.

Vi jobbar alltid utifrån värdeorden MOD, GLÄDJE & PROFESSIONALISM.

Vi trivs att vara i centrum
Att vara en del av Visit Linköping & Co är en möjlighet att få vara med där det verkligen händer. Du kommer att känna att det här är inget vanligt jobb. Som anställd hos oss kan vi lova dig att du får ett gäng härliga kollegor med olika kompetenser som tillsammans jobbar för att ge Linköpingsborna och våra besökare och en minnesvärd upplevelse. 

Din roll
Som Innehållsproducent hos oss blir du en del av affärsområde Marknad & utveckling, och du arbetar med att marknadsföra Linköping som en destination. Vi driver en av Sveriges största destinationswebbplatser och står bakom flera stora sociala kanaler med tusentals följare. På ditt bord hamnar ansvaret för att fylla våra digitala kanaler med inspirerande och målgruppsanpassat innehåll som attraherar besökare och Linköpingsbor. Du jobbar med hela processen – från att planera och producera, till att publicera och följa upp. Det är ett fartfyllt arbete där du får arbeta hands-on med stor kreativ frihet och där ingen dag är den andra lik. Under 2022 kommer vi dessutom att bygga en ny webbplats och du kommer vara delaktig i projektet. Du har ett nära samarbete med övriga kollegor på avdelningen, i företaget och med en mängd externa aktörer. 

Din profil
Vi vill att du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande inom kommunikation eller marknadsföring och du har ett par års erfarenhet av liknande arbete. Du har enastående kunskaper i textproduktion, både på svenska och engelska och du har en utpräglad fingertoppskänsla för vilket innehåll som fungerar i sociala medier och på andra digitala plattformar. 

Du bör ha viss kunskap i grafisk formgivning och kunskaper i Adobe Creative Suite. Vi ser också gärna att du arbetat med webbpublicering tidigare och har du dessutom ett öga för fotografering är det ett plus. 

Vi vill att du har ett engagemang utöver det vanliga, att du är flexibel och serviceminded och gillar att jobba operativt och skapande. Du är kreativ och älskar att testa nya idéer och hänga på trender. Samtidigt ser vi att det är viktigt att du har struktur och är bra på att planera ditt arbete.  Självklart är du också samarbetsinriktad och prestigelös och du gillar att dela med dig av din kunskap till andra.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt, provanställning kan komma att tillämpas. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 31 maj 2022. Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna så snart du kan. Vill du veta mer får du gärna kontakta Charlotte Magnusson, Marknads- och kommunikationschef, tel. 013-190 00 42, charlotte.magnusson@visitlinkoping.se alternativt Caroline Ljungberg, HR-ansvarig tel. 013-190 00 44, caroline.ljungberg@visitlinkoping.se

Varmt välkommen med Din ansökan!

Ansök här