Visit Linköping & Co söker en klippa till Evenemangsservice

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.

Vårt mål
Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges tre främsta eventstäder och vi jobbar alltid utifrån värdeorden MOD, GLÄDJE & PROFESSIONALISM.

Vi trivs att vara i centrum
Att vara en del av Visit Linköping & Co är en möjlighet att få vara med där det verkligen händer. Du kommer att känna att det här är inget vanligt jobb. Som anställd hos oss kan vi lova dig att du får ett gäng härliga kollegor med olika kompetenser som tillsammans jobbar för att ge Linköpingsborna och våra besökare och en minnesvärd upplevelse.

Att arbeta med eventservice hos oss
När våra besökare kommer till oss vill vi ge dem en fantastisk upplevelse och ett bemötande som överträffar alla deras förväntningar. Det är här du kommer in i bilden. Du förbereder lokalerna och kanske tänder marschaller inför för deras ankomst, rullar ut röda mattan och hjälper dem med tekniken.

Arbetet kommer att vara omväxlande där dagarna (och kvällarna) går fort. Med ett strålande morgonhumör kan du vara tidig på jobbet och förbereda för dagens evenemang men trivs lika bra med att trygga för säkerhet och publikflöde under sena kvällar och helger. Att jobba dagtid med att iordningsställa lokaler och serva konferensgäster tycker du också låter som bra omväxling.

Klippan vi söker
Du har en lysande känsla för service och strålar i ditt bemötande mot besökare och kollegor. Ditt engagemang smittar av sig och du är en riktig glädjespridare. Du har koll på läget och kan leda och fördela arbetet i gruppen när ordinarie arbetsledare är ledig. Att vara där du behövs och hjälpa besökare och kollegor är en självklarhet för dig. Inte helt oväntat knappas allt vi behöver veta in i vårat datasystem så du behöver ha god datavana och bemästra Officepaketet.

WOW-faktorer
Du är en fena på administration och har erfarenhet av arbete med event, mässor och konferenser. Stort WOW om du är intresserad av teknik och kan bistå våra tekniker.

Om anställningen
Vi erbjuder vår nya stjärna en tillsvidareanställning på heltid och hoppas att du kan börja snart.

Vill du vara med i gänget
Vänta då inte med att ansöka i vårat rekryteringssystem. Sista dagen att skicka in ansökan är 30 november men vi intervjuar löpande så sitt inte och vänta.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna Johan Blick, Produktionschef tel. 013-190 00 18, e-post;  johan.blick@visitlinkoping.se alt. Caroline Ljungberg, HR-ansvarig,  tel. 013-190 00 44, e-post: caroline.ljungberg@visitlinkoping.se

Varmt Välkommen med Din ansökan!

Ansök här


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.