Visit Linköping & Co söker en proffsig kock

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer.  Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.  

Vår värdegrund
Vår gemensamma värdegrund är riktmärke för vad som ska prägla Visit Linköping & Co, hur vi ska uppfattas och vara, som bolag, gentemot varandra och i relationen med våra kunder, besökare och samarbetspartners. 

Vi jobbar alltid utifrån värdeorden MOD, GLÄDJE & PROFESSIONALISM 

Vill du göra livet roligare för Linköpingsborna? Nu söker vi dig som vill vara en del av Linköpings besöksnäringsbolag.

Vad vi erbjuder
Att jobba hos oss på Visit Linköping & Co är en möjlighet att få vara med där det verkligen händer. Ingen dag på jobbet är den andra lik och som medarbetare hos oss får du ett gäng härliga kollegor med olika kompetenser som tillsammans jobbar för att ge våra besökare en minnesvärd upplevelse. Du får möjlighet att arbeta med och delta under event, konserter och andra arrangemang som gör Linköping till en roligare stad.

Din roll
Din allra viktigaste uppgift blir att leverera matupplevelser utöver det vanliga till våra gäster genom att, tillsammans med dina kollegor, laga mat i världsklass. Tillsammans med teamet kreerar du våra menyer och kvalitetssäkrar att vår mat lever upp till gästens förväntan och där hållbarhet, närproducerat och miljömedvetenhet är en stor och viktig del. Med allt från a la cartemenyer, dagens lunch, konferensmåltider och galamiddagar och mycket mer, har du en fantastisk bredd i ditt uppdrag.

Din arbetsplats blir på Linköping Konsert & Kongress i hjärtat av vackra Linköping. Linköping Konsert & Kongress har öppet såväl dagtid som kvällstid, helger som vardagar och därför kommer arbetstiderna att vara varierande.

Din profil
Vi söker dig som älskar att laga mat och som tycker det är givande och roligt att inspirera och samarbeta med dina kollegor. Vi vill också att du är utbildad kock med god erfarenhet från kockyrket. Har du också kunskap om mötesbranschen genom arbete vid större kongresser och mässor är det mycket positivt.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt, Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 9 januari 2022. Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna så snart du kan. Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna Restaurangchef Maria Severinsson, tel. 013-190 00 34, e-post: maria.severinsson@konsertkongress.se.

Varmt Välkommen med din ansökan till caroline.ljungberg@visitlinkoping.se.
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.