Visit Linköping & Co söker en proffsig köksmästare

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer.  Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.  

Vårt mål
Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges främsta eventstäder inom Linköpings profilområden - Kunskap & innovation, Kultur & hälsa, Nöje samt Idrott.

Vår värdegrund
Vår gemensamma värdegrund är riktmärke för vad som ska prägla Visit Linköping & Co, hur vi ska uppfattas och vara, som bolag, gentemot varandra och i relationen med våra kunder, besökare och samarbetspartners. 

Vi jobbar utifrån värdeorden MOD, GLÄDJE & PROFESSIONALISM dagligen.

Vill du göra livet roligare för Linköpingsborna och bidra till att Linköping blir en av Sveriges främsta event- och mötesstäder 2030? Nu söker vi dig som vill vara en del av Linköpings besöksnäringsbolag.

Vad vi erbjuder
Att jobba hos oss på Visit Linköping & Co är en möjlighet att få vara med där det verkligen händer. Ingen dag på jobbet är den andra lik och som medarbetare hos oss får du ett gäng härliga kollegor med olika kompetenser som tillsammans jobbar för att ge våra besökare en minnesvärd upplevelse. Du får möjlighet att arbeta med och delta under event, konserter och andra arrangemang som gör Linköping till en roligare stad.

Vi söker dig som vill vara delaktig i utvecklingen av Linköping Konsert & Kongress och vara en del i vårt engagerade och erfarna team. Som vår matinspiratör med fingertoppskänsla för smak och gästupplevelser utöver det vanliga, inspirerar du dina kollegor och överträffar gästens förväntan. Genom att alltid ha hållbarhet, närproducerat  och miljö med i planeringen kommer du att bidra till vårat mål om att vara en hållbar och miljömedveten verksamhet.

Din roll
Din allra viktigaste uppgift blir att leverera matupplevelser utöver det vanliga till våra gäster genom att inspirera och coacha dina kollegor att tillsammans laga mat i världsklass.  Du kommer även att jobba med planering och fördelning av arbetet inom restaurangen tillsammans med restaurangchef.

Tillsammans med teamet kreerar du våra menyer och kvalitetssäkrar att vår mat lever upp till gästens förväntan och där hållbarhet, närproducerat och miljömedvetenhet är en stor och viktig del.  Med allt från a la cartemenyer, dagens lunch, konferensmåltider och galamiddagar och  mycket mer, har du en fantastisk bredd i ditt uppdrag.

Din arbetsplats blir på Linköping Konsert & Kongress i hjärtat av vackra Linköping. Linköping Konsert & Kongress har öppet såväl dagtid som kvällstid, helger som vardagar och därför kommer arbetstiderna att vara varierande.

Din profil
Vi söker dig som älskar att laga mat och som tycker det är givande och roligt att inspirera och samarbeta med dina kollegor. Genom ditt ledarskap ska du uppmuntra andra och bidra till att de känner engagemang och stor arbetsglädje.

Vi vill också att du har erfarenhet av att ha arbetat som köksmästare, är utbildad kock med god erfarenhet från kockyrket. Har du också kunskap om mötesbranschen genom arbete vid större kongresser och mässor är det mycket positivt. Våra gäster kommer från hela välden och vi vill att du ska kunna prata såväl svenska som engelska med dem obehindrat.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 3 oktober 2021. Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna så snart du kan. Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna Restaurangchef  Maria Severinsson, tel. 013-190 00 34, e-post: maria.severinsson@konsertkongress.se

Varmt Välkommen med Din ansökan!

Ansök här

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser