Visit Linköping & Co söker en flexibel administratör för Möten och Event

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer.  Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.

Vårt mål
Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges främsta eventstäder inom Linköpings profilområden - Kunskap & innovation, Kultur & hälsa, Nöje samt Idrott.

Vår värdegrund
Vår gemensamma värdegrund är riktmärke för vad som ska prägla Visit Linköping & Co, hur vi ska uppfattas och vara, som bolag, gentemot varandra och i relationen med våra kunder, besökare och samarbetspartners.

Vi jobbar utifrån värdeorden MOD, GLÄDJE & PROFESSIONALISM dagligen.

Vill du göra livet roligare för Linköpingsborna och bidra till att Linköping blir en av Sveriges främsta event- och mötesstäder 2030? Nu söker vi dig som vill vara en del av Linköpings besöksnäringsbolag.

Vad vi erbjuder
Att vara en del av Visit Linköping & Co är en möjlighet att få vara med där det verkligen händer och känna att det här är inget vanligt jobb. Som anställd hos oss kan vi lova dig att du får ett gäng härliga kollegor med olika kompetenser som tillsammans jobbar för att ge Linköpingsborna och våra besökare och en minnesvärd upplevelse.

Arbetsuppgifter
Det här är ett arbete för dig som tycker om att administrera men även att ge förträfflig service till våra kunder. Du kommer att vara projektledarna behjälplig med främst administration och planering men också genomförande av projekt. En del av arbetstiden kommer du att bemanna vår biljettkassa och där ge våra biljettköpare och besökare förträfflig service.

Vem vi söker
Vi söker dig som är en fena på administration som tycker om att dokumentera, strukturera och organisera. Vi tror också att du stortrivs med att träffa kunder och se till att de får ett fantastiskt bemötande när de är i kontakt med oss. Du är en flexibel person som trivs med varierade arbetsuppgifter och vara dina kollegor behjälplig.

Vår värdegrund på Visit Linköping & Co är mod, glädje och professionalism vilket du som vår nya medarbetare lever upp till i all kontakt med medarbetare såväl som kund.

Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning tom augusti 2022, heltid med start så snart som möjligt. Arbete på kvällar och helger är vanligt förekommande då vår verksamhet är igång såväl dagtid som kvällstid, helger som vardagar.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna Caroline Ljungberg, HR-ansvarig,  tel. 013-190 00 44, e-post: caroline.ljungberg@visitlinkoping.se

Ansökan
Du söker tjänsten genom vårat rekryteringssystem senast 23 oktober.  Vi läser ansökningar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

Varmt Välkommen med Din ansökan!

Ansök här

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.