Visit Linköping & Co söker en skicklig digital marknadsförare/webbansvarig

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.

Vi jobbar alltid utifrån värdeorden MOD, GLÄDJE & PROFESSIONALISM.

Vi trivs att vara i centrum
Att vara en del av Visit Linköping & Co är en möjlighet att få vara med där det verkligen händer. Du kommer att känna att det här är inget vanligt jobb. Som anställd hos oss kan vi lova dig att du får ett gäng härliga kollegor med olika kompetenser som tillsammans jobbar för att ge Linköpingsborna och våra besökare och en minnesvärd upplevelse. 

Din roll
Som digital marknadsförare blir du placerad inom affärsområde Marknad & utveckling. Som den tekniska kuggen i vårt kommunikationsteam kommer du att arbeta med allt från att marknadsföra Linköping som besöksdestination, driva biljettförsäljning för evenemang eller att attrahera mötesbokningar.

Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt och få en central roll i bolagets utvecklingsarbete. Med din digitala kunskap kommer du att stötta marknads- och kommunikationschef och andra verksamheter och ansvara för att utveckla, förvalta och knyta samman våra digitala kommunikationsplattformar.

På ditt bord hamnar planering,  genomförande, optimering och uppföljning av vår digitala annonsering och du lägger också fokus på analys och mätning för att följa upp vilka aktiviteter som ger bäst resultat. Under 2022 kommer vi att bygga en ny webbplats och du kommer att vara ansvarig beställare under hela processen. 

Din profil
Vi vill att du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande inom teknik, data och/eller marknadsföring och några års erfarenhet från liknande arbete. Erfarenhet från besöksnäringen eller e-handel är meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl och är bra på att formulera dig i text.

Att du har ett brinnande intresse för teknikens möjligheter, samtidigt som du har användaren och affärsnyttan i fokus är också viktiga framgångsfaktorer för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du arbetat som webbansvarig, behärskar ett eller flera CMS-verktyg och är van att agera beställare av tekniska webbutvecklingstjänster. Du är en klippa på SEO, rör dig vant bland Googles alla verktyg och har djup kunskap om digital annonsering.

Vi vill att du har ett stort personligt engagemang och driv, samtidigt som du har en stark analytisk och strategisk ådra. Du är en person som älskar att hålla dig uppdaterad kring nya digitala verktyg till den grad att en del skulle kalla dig nördig. Du är modig och vågar testa nya saker, och du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Självklart är du också samarbetsinriktad och prestigelös och du gillar att dela med dig av din kunskap till andra.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt, provanställning kan komma att tillämpas. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 9 januari 2022. Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna så snart du kan. Vill du veta mer får du gärna kontakta Charlotte Magnusson, Marknads- och utvecklingschef, tel. 013-190 00 42, charlotte.magnusson@visitlinkoping.se alternativt Caroline Ljungberg, HR-ansvarig tel. 013-190 00 44, caroline.ljungberg@visitlinkoping.se

Varmt välkommen med Din ansökan!

Ansök här

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.