Visit Linköping & Co söker en operativ chef för möten och försäljning

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.

Vi jobbar alltid utifrån värdeorden MOD, GLÄDJE & PROFESSIONALISM.

Vi trivs att vara i centrum
Att vara en del av Visit Linköping & Co är en möjlighet att få vara med där det verkligen händer. Du kommer att känna att det här är inget vanligt jobb. Som anställd hos oss kan vi lova dig att du får ett gäng härliga kollegor med olika kompetenser som tillsammans jobbar för att ge Linköpingsborna och våra besökare och en minnesvärd upplevelse.

Din roll
Som chef för vår mötesverksamhet kommer du att leda arbetet med försäljning av möten, mässor och konferenser. Tillsammans med teamet, och övriga avdelningar, kommer du att utveckla vår mötesverksamhet och finna nya möjligheter att ta bolaget in i framtiden. Framförallt kommer du, tillsammans med teamet, jobba operativt och genom uppsökande försäljning knyta såväl nya- som befintliga kunder till bolaget, samt projektleda möten.

Din profil
Vi vill att du har ett stort personligt engagemang, är en social lagspelare samtidigt som du har en strategisk ådra. Självklart är du också samarbetsinriktad och prestigelös och du gillar att dela med dig av din kunskap till andra. Du har branschvana från mötesindustin och har framgångsrikt arbetat med att sälja och projektleda möten, mässor och konferenser. Du skriver och talar såväl engelska- som svenska obehindrat och är en van användare av Officepaketet.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt, provanställning kan komma att tillämpas. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 31 januari 2022. Vill du veta mer får du gärna kontakta Caroline Ljungberg, HR-ansvarig tel. 013-190 00 44, caroline.ljungberg@visitlinkoping.se,

Ansök här
 

Varmt välkommen med Din ansökan!