Visit Linköping & Co söker en enastående service- och säkerhetskoordinator

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.

Vi jobbar alltid utifrån värdeorden MOD, GLÄDJE & PROFESSIONALISM.

Vi trivs att vara i centrum
Att vara en del av Visit Linköping & Co är en möjlighet att få vara med där det verkligen händer. Du kommer att känna att det här är inget vanligt jobb. Som anställd hos oss kan vi lova dig att du får ett gäng härliga kollegor med olika kompetenser som tillsammans jobbar för att ge Linköpingsborna och våra besökare och en minnesvärd upplevelse. 

Att arbeta som service-och säkerhetskoordinator hos oss.
När våra besökare kommer till oss vill vi ge dem en fantastisk upplevelse och ett bemötande som överträffar deras högsta förväntningar. De ska också, liksom våra medarbetare, uppleva att de vistas i en säker miljö och veta att vi har tryggat för deras vistelse hos oss. Det är här du kommer in i bilden. Vi kommer att utbilda dig inom säkerhet och därefter har du det operativa ansvaret inför- och under våra event. Under eventen har du fenomenala publikvärdar till din hjälp vilka du kommer att utbilda och arbetsleda.

Du kommer att tillbringa en del dagtid, mycket kvällstid, såväl vardag som helg, på jobbet då du kommer vara på plats då festligheterna händer. Vi har privilegiet att ha hela Linköping som vår arena och du kommer därför att få många arbetsplatser, men ofta kommer du vara på Linköping konsert och kongress och Saab arena

Klippan vi söker
Du har en lysande känsla för service och strålar i ditt bemötande mot besökare och kollegor. Ditt engagemang smittar av sig och du är en riktig glädjespridare. Med ett risk- och konsekvenstänk har du förmågan att förutse risker och därmed förebygga skador och tillbud. Att jobba kontorstider är inget för dig som istället stortrivs med att komma till jobbet när solen går ner, och stanna tills våra gäster nöjda lämnat lokalen.

WOW-faktorer
Du är en fena på administration och har erfarenhet av arbete med event, mässor och konferenser. Stort WOW om du har utbildning och erfarenhet inom säkerhet.

Om anställningen
Vi erbjuder vår nya stjärna en tillsvidareanställning på heltid och hoppas att du kan börja snart.

Vill du vara med i gänget
Vänta då inte med att ansöka i vårat rekryteringssystem. Sista dagen att skicka in ansökan är 6 januari men vi intervjuar löpande så sitt inte och vänta.

Vill du veta mer får du gärna Caroline Ljungberg, HR-ansvarig,  tel. 013-190 00 44, epost: caroline.ljungberg@visitlinkoping.se.

Varmt Välkommen med Din ansökan!

Ansök här

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.