Hotell

Best Western and hotel Linköping

Hos oss ligger fokus på högsta kvalitet, komfort och smarta funktionslösningar. Med andra ord allt som en aktiv och modern resenär behöver!

Clarion Collection Hotel Slottsparken

Clarion Collection Hotel Slottsparken har ett centralt läge i lugn miljö på Storgatan, granne med Domkyrkan och 1,2 kilometer från Linköpings centralstation. 
Dubbelsäng på hotelrum

Comfort Hotel® Linköping City

Välkommen till Comfort Hotel® Linköping City beläget precis vid Stora Torget i Linköping intill shoppingstråk, besöksmål, restauranger och ett stenkast från naturupplevelser vid lummiga Kinda kanal.
Elite Stora Hotellet Fasad

Elite Stora Hotellet

Elite Stora Hotellet ligger centralt på Stora Torget med vacker festsal som frukostmatsal och prisbelönt restaurang. Byggnaden invigdes redan 1852 och är ett av Sveriges äldsta stadshotell i magnifik ...

Motell Filbyter

Hos oss på Motell Filbyter bor ni en trevlig miljö, till en rimlig kostnad. Vi kan erbjuda boende för en kortare respektive längre period.

Naturlogi

Naturupplevelser med skogen som väggar och stjärnhimlen som tak. Ett hotell i skogen helt enkelt. Upplev skogen på det bekvämaste av sätt i avskilda, bekväma skogsrum. Mys vid elden och ta ett varmt ...

Park Hotel

Park Hotel, alias Linköpings Fawlty Towers, ligger mittemot Resecentrum i Linköping. Alla våra rum har en egen personlig karaktär.
lobby op hotell

Quality Hotel Ekoxen

Välkänt affärs- konferens- och familjehotell med ständigt återkommande gäster. Ligger vid Linköpings vackra oas, Trädgårdsföreningen, endast ett stenkast från stadens butiker och restauranger.

Quality Hotel The Box

Välkommen till Quality Hotel The Box, Linköpings nya och moderna hotell för alla sinnen, med sociala ytor och gästens helhetsupplevelse i fokus. Rummen är smart planerade på liten yta. Hotellet ...