Linköpings officiella besöksguide

Evenemang, inspiration, aktiviteter, nyheter & heta tips. Allt om Linköpings upplevelser hittar du helt enkelt här. Välkommen till Linköping!

 

Gammeldags julhelg i Gamla Linköping

Mittemellan Skansen och Astrid Lindgrens Värld, bara en kort klimatsmart tågresa från Stockholms central, väntar massvis med äkta gammeldags julupplevelser på dig på en alldeles underbar plats, Gamla Linköping.
Helkväll i Linköping

En helkväll i Linköping

Redo för en show i Linköping? Passa på att ta del av god mat, aktiviteter och boende - gör det till en helkväll!

GYLLENE TIDER - Hux Flux Sommarturné 2023

14/7
Vissa förhållanden är för dyrbara att ge upp. Som den till synes rostfria kärleksrelationen mellan Gyllene Tider och deras hängivna publik, välkomna till Stångebrofältet den 14 juli 2023!

Håkan Hellström

29/7
Ser så mycket fram mot att komma till er i sommar. Kommer med kappsäcken full av soul, gnistrande ackord och blänkande dansskor. Bara en vinter och en vår kvar! /Håkan

Följ med på en hållbar tidsresa!

Åk på en hållbar tidsresa till 5 av Linköpings kulturhistoriska besöksmål! Upplev Linköping som det var för hundratals år sedan. Allt som behövs är en bussbiljett till en och samma buss för att ta er runt - hållbart för både miljön och plånboken. En perfekt dagsaktivitet att åka på med din familj eller dina vänner.


Search hotel in LinköpingPowered by


See what other visitors recommend in Linköping