Bestorp, Stora Rängen

Resurser: brygga, torrtoalett och omklädningsbyggnad. Skötselansvarig: Bestorps byalag, 073-335 90 92
 

Brokind, Lilla Rängen

Resurser: brygga, vattentoalett, grillplats och omklädningsbyggnad. Skötselansvarig: Idrott och service, 070-675 91 16
 

Himnabadet

Utomhusbad. Badet har tre bassänger. Här kan man också spela volleyboll, pingis, basket, minigolf och boule. Det finns också fotbollsmål och en lekpark.
 

Hjulsbro, Stångån

Resurser: brygga och torrtoalett. Skötselansvarig: Idrott och service, 070-675 91 16
 

Hulta, Järnlunden

Resurser: brygga, torrtoalett och omklädningsbyggnad. Skötselansvarig: Idrott och service, 070-675 91 16
 

Medley Linköpings Simhall

Här hittar du äventyrsbad, simbassänger, simskola, två gym, ett stort utbud av gruppträning och cykelpass. Relaxavdelningen inrymmer solarium och möjlighet till massage och vår romerska badavdelning lockar med jacuzzi och bastu. Äventyrsbadet har en vattenrutschkana som är en av Europas längsta. Här finns också en vågbassäng, vattenkanoner och bubbelbad. Fantasi för de minsta, avkoppling för dem som vill och aktiviteter för alla. Under sommaren har det stora utomhusbadet Tinnerbäcksbadet öppet i direkt anslutning till simhallen.

Medley Ljungsbro fritidscenter

På Ljungsbro Fritidscenter kan du simma, bada, träna, gymma och relaxa. Vi har även konferenslokal, vandrarhem, ishall och en vedeldad bastukåta. Välkommen. 5 km från oss har Vreta kloster golfkubb sin välskötta anläggning. Ljungsbro vandrarhem, endast 8 km från E4:an, 15 km nordväst om Linköping, 3,5 km från Bergs slussar.
 

Medley Tinnerbäcksbadet

Välkommen till Medley Tinnerbäcksbadet, regionens största utebad mitt i stan. Beach och äventyr vägg i vägg! Här kan du simma i vår härligt tempererade 50-metersbassäng. Stora fina gräsytor omger badet och inspirerar både till solbad och bollspel. Packa strandväskan och kom till en av Nordens största konstgjorda badsjöar. Hyr en trampbåt eller testa rutschkanan. Fler strandaktiviteter väntar!
 

Valkebobadet

Valkebobadet är ett föreningsdrivet bassängbad beläget i Vikingstad. Här finns tre bassänger; en 50-metersbassäng för motionssim och lek, en mellanbassäng som är ca 80 cm djup, och en bassäng för de minsta barnen. Vattnet är uppvärmt med fjärrväme och vattentemperaturen är 23-25 grader. Badet har stora gräsytor, beachvolleyplan, rutchkanor till bassängen, samt lekpark med lekställning och gungor.