Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Arrangera möte i Linköping

Välkommen till den hållbara mötesstaden Linköping!

Mässa med Avfall Sverige utanför Linköping Konsert & Kongress.Mässa med Avfall Sverige utanför Linköping Konsert & Kongress.

Linköping är en hållbar mötesstad med det perfekta läget där det mesta är inom promenadavstånd. Här finns världsledande forskning och näringsliv, fina konferensanläggningar och ett stort utbud av hotell och aktiviteter. Varmt välkommen att lägga ditt nästa möte här! 

Visit Linköping & Co

Stora mötes-anläggningar

Ska du arrangera ett möte med många deltagare som kräver stor kapacitet i form av konferensanläggning? Visit Linköping & Co driver Linköpings största anläggningar Linköping Konsert & Kongress och Saab arena. Läs mer på länken nedan och hur vi kan hjälpa dig att göra ditt nästa möte till en succé!

Läs mer

Konferenslokaler i Linköping

Söker du konferenslokal i Linköping för ditt nästa möte? Vi har listat konferensanläggningar i Linköping med och utan boendemöjligheter. Här hittar du platsen för allt från det lilla, intima mötet till det medelstora.

Hjälp och verktyg

East Sweden Convention Bureau

Söker din förening en plats för nästa stora roterande möte och vill veta möjligheterna i Linköping och Norrköping? Eller jobbar du i regionen och behöver du hjälp med att få hit en nationell eller internationell kongress? Då finns det kostnadsfri hjälp att få via East Sweden Convention Bureau.

East Sweden Convention Bureau

Mötas i East Sweden

Tillgängligt, hållbart och enkelt. Genom att arrangera ditt nästa möte i East Sweden får du tillgång till två städers kapacitet i en framtidsinriktad region med motorerna Linköping och Norrköping.