Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Stora konferenser i Linköping

En av Sveriges största mötesanläggningar. Och en hel hockeyarena dessutom. Häng med!

Boka möte nu
Bild på konferensdeltagare som träffas och kramas av glädje att se varandra igen.Bild på konferensdeltagare som träffas och kramas av glädje att se varandra igen.

Proffs på konferenser, företagsfester och mässor i Linköping

Kongress eller konferens? Mässa eller företagsevent? Med eller utan underhållning? Vi på Visit Linköping & Co skräddarsyr ditt möte, med full koll på syfte och mål. Allt med utgångspunkt från våra mötesarenor Linköping Konsert & Kongress samt Saab Arena. Med vårt stora kontaktnät kan vi dessutom addera det bästa ur Linköpings utbud. Och alltid med fokus på hållbarhet, säkerhet och effektiv projektledning. Din trygghet är viktig för oss.

Konferenser

Läs mer

Företagsevent

Läs mer

Mässor

Läs mer

Vi hjälper dig att skapa en fantastisk konferens

På Visit Linköping & Co finns erfarna projektledare, kunniga tekniker och passionerade kockar, redo att hjälpa dig. Läs om hur det är att jobba med oss – vi lotsar dig genom processen, steg för steg. Utmana oss gärna!

Så här funkar det att jobba med oss

Konferenslokaler

Läs mer

Njutbar och hållbar mat

Läs mer

Lär känna oss

Läs mer

Hos oss är nästan alla möten möjliga!

Gör din offertförfrågan idag

Vi på Visit Linköping & Co har stor erfarenhet av att ordna lyckade möten. Våra lokaler har förmånen att kunna erbjuda alltifrån en bankettsal för stora kongresser till små intima rum för intima samtal.

Till formuläret

Mötesrummet – Din kunskapshub för konferenser och företagsevent

Upptäck inspirerande artiklar, delta i webinars och ladda ner användbara dokument för att stärka dina möten och utveckla dig professionellt. Tryck nedan för att börja utforska och öka din kunskap!