Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Boka din konferens i Linköping

Linköping Konsert & Kongress och Saab Arena ger dig alla möjligheter i världen.

Boka möte nu
konferens i crusellhallen i Linköpingkonferens i crusellhallen i Linköping

Ska du arrangera en kongress för 1500 vårdproffs eller konferens som avslutas med inspirerande underhållning? Med fokus på säkerhet och hållbarhet så besitter Visit Linköping & Co erfarenhet av alla sorters möten som skapar resultat. Till vårt förfogande har vi två stora mötesanläggningar och en hel stad med bästa läge. 

På Linköping Konsert & Kongress hittar du lokaler som passar alla tillställningar. En scen framför en publik på 1200 personer, mindre rum för interna möten och öppna ytor som är perfekta för din stundande konferens. Som komplement har vi dessutom Saab arena som kan ta upp till 5000 personer. Våra erfarna projektledare hjälper dig arrangera allt från stora möten till mindre sammankomster, med ett omtänksamt kök i ryggen och alltid med hållbarhet och säkerhet i fokus. Med vårt stora kontaktnät kan vi dessutom addera det bästa ur Linköpings utbud.

Erfarna projektledare ger tydligt bra resultat

Den 19-21 november 2021 arrangerade Liberalerna sitt landsmöte på Linköping Konsert & Kongress. Med anledning av pågående pandemi var antalet inbjudna något begränsat och enligt beslut av riksorganisationen skulle landsmötet genomföras med uppvisande av vaccinationsbevis eller negativt covidtest.

Vi är mycket nöjda dels med det professionella bemötandet av samtliga medarbetare hos Linköping Konsert & Kongress. Men vi är ännu mer nöjda med deras förståelse för situationen och viljan att lösa problemet på ett säkert och genomförbart sätt i alla led.

Ett samarbete som bara blev bättre ju mer vi lärde känna varandra. Tillsammans fick vi syn på möjliga falluckor och såg till att undvika dem – utan att göra evenemanget ogenomförbart, säger projektledaren Maria Marteleur, ansvarig för Landsmötet för Liberalerna.

Maria Marteleur, projektledare Landsmötet 2021, Liberalerna

Nyamko Sabuni pratar i Crusellhallen på 2021 års landsmöte i Linköping Konsert & Kongress

Boka ett förutsättningslöst möte nu!

Skapa en framgångsrik konferens, företagsevent eller mässa tillsammans med oss.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

För att vi ska kunna behandla din mötesförfrågan behöver du godkänna vår integritetspolicy.

Fyll i

Upptäck mer vad vi gör!