Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Företagsevent värda att minnas i Linköping

Ditt företag är unikt. Dina medarbetare likaså. Låt oss därför hjälpa dig att skapa ett minne för livet till dig och dem.

Boka möte nu
en gäst som filmar med sin mobiltelefon mot scenen i Garden på Linköping Konsert & KOngressen gäst som filmar med sin mobiltelefon mot scenen i Garden på Linköping Konsert & KOngress

Företagskickoff eller företagsevent? Oavsett tillställning vill vi att du och dina medarbetare ska känna en sann wow-effekt.

Vi på Visit Linköping & Co skräddarsyr ditt företagsevent, med full koll på syfte och mål. Allt med utgångspunkt från våra mötesarenor Linköping Konsert & Kongress samt Saab Arena. Vi hjälper dig hela vägen från idé till planering och genomförande – allt i syfte att skapa ett så motiverande och inspirerande upplägg som möjligt. Kom med en färdig ide eller en lös plan, så ser vi till att den genomförs på bästa möjliga sätt.

Företags-kickoff eller annat event?

Önskas en kickoff med kontoret eller ett fartfyllt avslut på en konferens? Våra projektledare skulle du lika gärna kunna kalla för upplevelsekreatörer, då de har resurserna som behövs för att skapa en teambyggande upplevelse fylld av matglädje, skratt och överraskningar.

Vi anordnar företagsevent för företag från hela Sverige, och många uppskattar Linköping för tillgängligheten – i synnerhet när personalstyrkan är spridd på flera orter i landet, då Linköping praktiskt ligger mellan flera av Sveriges stora städer. Med fokus på hållbarhet och säkerhet möts du på Linköping Konsert & Kongress av en plats där hela företaget kan trivas. För det riktigt stora eventet kan vi dessutom erbjuda Saab arena – perfekt för en stor afterwork eller middag med underhållning.

en show på Linköping Konsert och Kongress

Det ska finnas något för alla gäster

Med smart lokalplanering och genomtänkta artistbokningar kan vi skapa ett underhållningsprogram som passar alla generationer på ditt företag. I ena rummet en DJ. I andra rummet en buggkurs. Eller vad du vill. Mångfalden skapar nyfikenhet. Nyfikenheten spränger gränser. Och mitt i alltsammans stärker ni gemenskapen och har årets roligaste kväll!

”Att korsbefrukta konferensen med högklassiga artistuppträdanden är ett mervärde som rankas högt i våra kundundersökningar. Ett jättebra sätt att tillföra extra energi till ditt konferensprogram”.

Tony Frost, projektledare Evenemang på Visit Linköping & Co

Boka ett förutsättningslöst möte nu!

Skapa en framgångsrik konferens, företagsevent eller mässa tillsammans med oss.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

För att vi ska kunna behandla din mötesförfrågan behöver du godkänna vår integritetspolicy.

Fyll i

Upptäck mer vad vi gör!