Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Arrangera din mässa i Linköping

Mässor ska vara levande, intressanta och lika givande för utställare som för besökare.

Boka möte nu

Våra båda mötesarenor, Linköping Konsert & Kongress och Saab Arena, möjliggör allt från minimässor till nationella branschmässor.

Tack vare lokalernas utformning och möjligheter kan vi hjälpa dig skapa mässmiljöer som är effektiva i alla avseenden – besökarflöden, logistik, catering, teknik och säkerhet. Och självklart ser vi till att inramningen är attraktiv, inspirerande och välkomnande. Vill du veta mer?

Två mässarenor. Alla möjligheter.

I Linköping Konsert & Kongress kan du kombinera öppna ytor och lokaler för att uppnå olika syften – till exempel för att kombinera mässa, föreläsningar och seminarier. I Saab Arena har du tillgång till den moderna ishallens alla utrymmen och faciliteter, och gränslösa möjligheter att skapa en mässmiljö som förhöjer upplevelsen för både besökare och utställare. Och båda anläggningarna erbjuder förstås hög klass på mat, service och teknik.

”Våra anläggningar erbjuder unika möjligheter att skräddarsy evenemang. Dessutom är vi otroligt bra på logistik, snabba omställningar och teknik i alla dess former. Våra erkänt duktiga tekniker kan hjälpa dig med allt från ljusshower till kabeldragning och ihopskruvning av montrar”, säger Eric Granat, Evenemangssupport Linköping Konsert & Kongress.

Eric Granat, Evenemangssupport Visit Linköping & Co

Varför mässa hos oss? Allt pekar på Linköping.

Linköping ligger perfekt beläget mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö. Här möts tåg, flyg och europaväg, och Linköping attraherar besökare, inflyttare, företag och investerare från både Sverige och utlandet.

Vi är starka inom high tech med Saab i spetsen, och vi är stolta över Linköpings universitet och Hälsouniversitetet som erbjuder framstående utbildningar och forskning. Tillsammans rankas Östergötland, med Linköping och Norrköping som tillväxtmotorer, som ett av Sveriges ledande logistiklägen.

Välkommen att prata mässor med oss.

Boka ett förutsättningslöst möte nu!

Skapa en framgångsrik konferens, företagsevent eller mässa tillsammans med oss.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

För att vi ska kunna behandla din mötesförfrågan behöver du godkänna vår integritetspolicy.

Fyll i

Upptäck mer vad vi gör!