Ellens Hud och Spa

Hudvård och dagspa (ej övernattning) på gård i Västerlösa. Välj mellan ett stort utbud av behandlingar, allt inom hudvård och kroppsvård. Har även skönhetsvård med make-up, vaxning, fransborttagning m.m. Här kan du få en antiageingbehandling eller en massage. Utomhusbad.

Nettans City Spa

Specialister på hudvård, kroppsvård, makeup och naglar.Nettans startades 2001 av Anette Hambalek. Vi erbjuder många olika produkter för hemmabruk, alla med en högklassig standard.

I mars 2007 öppnades en filial till Nettans: CITY SPA (von Dufva) Skönhetssalongen i City erbjuder samma behandlingar och produkter som i Brovillan i Hjulsbro, men här finns också tillgång till pool, bubbelbad och bastu!

På lördagar så kan Nettan's Hud & Skönhetssalong erbjuda SPA dagar för större/mindre grupper. Läs mer på hemsidan.

p.a.u.s. skönhet & hälsa

Spa mitt i Linköpings city vid Quality hotel Ekoxen. Här kan du boka SPA-paket med övernattning på hotellet. På SPA-avdelningen finns ett brett behandlingsutbud. Allt från hudvård till massage, såsom chokladinpackning, alginpackning och heta stenar massage. Läs mer om de olika behandlingarna eller välj bland något av Spa paketen på hemsidan. Det finns även en butik som erbjuder allt från hudvårdsprodukter och Make Up till kosttillskott och nagelprodukter.

River Spa

Fridfullt, privat dagspa placerat i vackra omgivningar nära Ljung, bara 20 minuters bilfärd från Linköping city.
Vi är specialiserade inom Floating R.E.S.T och  Geothermal therapy. Vi är internationellt erkända inom ansikts- & kroppsbehandlingar samt erbjuder högkvalitativa och effektiva hudvårds produkter.

Inomhus faciliteter: Ocean Float rum, infraröd bastu och ångdusch med fräsch, modern design.
Utomhus: Handgjord, elegant bubbelpool av kolmårdsmarmor. Dusch med varmt & kallt vatten, en bastutunna placerat på stranden vid Motala ström för en unik spa upplevelse.

Ta även chansen och ta ett dopp i det rena, uppfriskande vattnet i Motala ström för att pigga upp kropp och själ.