Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Känn pulsen av Linköpings nattliv! I Linköping city finns mängder av barer, pubar och nattklubbar där nytt folk väntar på att få träffa dig. Här har vi samlat ihop några grymma tips på klubbar och krogar där vi tror att du kommer att trivas. Välkommen ut i vimlet!

För dig som gillar pubar

Barer, pubar och nattliv

Backen Ölcafé

Barer, pubar och nattliv

Malt & Humle

Barer, pubar och nattliv

The Bishop Arms

Barer, pubar och nattliv

Ölhaket

Att umgås med sina vänner med god mat och dryck på sin favoritpub är svårt att slå. I Linköping hittar du ett stort urval av pubar med olika utbud och miljöer.

Kanske är ni sugna på att befinna er i någon annanstans i Europa för en kväll? Både på The Horse & Hound samt Bishop Arms kan ni drömma er bort till landet med pints och Fish & Chips. På Bierhaus är det oktoberfest varje kväll och på De Klomp finns belgiska smaker så långt ögat når!

Om du är sugen på en enkel beställning: Burgare och bärs – så finns det många alternativ vid Stora Torget. Till exempel så hittar du Hörnan, Malt & Humle och Överste Mörner vid samma hörn.

För dig som gillar barer

Testa nya drinkar eller beställ lite käk!

Restauranger

Brasserie Storan

Restauranger

Smaksak

Är du sugen på att testa lite nya drinkar eller bara ta en lugn aw? I Linköping hittar du ett brett utbud av barer med både lugna och lite mer festliga miljöer.

Kanske har du en match eller sportevenemang som du och vännerna inte vill missa? På både Pitchers, O’learys och Strandgatan två kan du se många av de populära evenemangen som är aktuella för er supporters!

Smaksak, Brasserie Bouquet och Brasserie Grand hittar du goda drinkar och rymliga ytor för även se större av sällskap.

Eller varför inte ta del av ett framträdande när du på Shotluckan får en ny upplevelse vid varje beställning?

För dig som gillar nattklubbar och evenemang

Sitta still en hel kväll? Aldrig i livet!

Barer, pubar och nattliv

O’learys

Barer, pubar och nattliv

Shotluckan

Barer, pubar och nattliv

Palatset

Natten är ung och du kanske är sugen på att håla igång farten hela kvällen! Oavsett om det innebär att visa upp dina dancemoves, gå på en konsert eller vinna över vännerna i shuffleboard så hittar du det i Linköping.

Platens bar och Palatset hittar du många kvällar fart och fläkt i form av olika konserter och spelningar, kanske hittar du ditt nya favoritband?

Strandgatan två och O’learys hittar du aktiviteter för hela gänget! bowling, shuffleboard och mycket mer- vem tar hem vinsten ikväll?

För ett klassiskt dansgolv kan du även här gå till O’learys eller L’etage.

Sommarens hetaste ställe: Uteserveringen

Uteserveringen på stora torget i Linköping

Under sommartider så hittar du många av Linköpings restauranger vid Stora Torget och den stora uteserveringen som finns där. Många platser och många soltimmar hittar du här.