Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Boende

Linköpings Cityhotell

Välkommen att boka våra bekväma och prisvärda hotellrum med pentry.

Besök webbplats
Hotellrum på Linköping CityhotellHotellrum på Linköping Cityhotell

Linköpings Cityhotell är ett familjeägt hotell med 43 rum fördelat på Superior rum, Comfortrum och Standardrum med totalt över 100 bäddar.

I Superior rum bor du i en tvårumslägnehet med kök och separat sovrum. Comfortum har eget pentry, rymliga och bekvöma rum, familjerummen med bäddsoffa. Standardrum är något mindre rum men mycket prisvärda och med tillgång till ett gemensamt gästkök. Alla rum har badrum med dusch, TV med Viasats programutbud och möjlighet till HDMI uppkoppling samt gratis WiFi. Det finns strykjärn och strykbräda, hårtork och säkerhetsskåp samt vattenkokare i samtliga rum. Våra Comfortrum har pentry med porslin och både kyl – och frysskåp samt micro och spishäll.

Vi är franchisetagare till Svenska Turistföreningen vilket ger dig som är STF medlem en extra rabatt och genom Hotelstars har vi utsetts till ett trestjärnigt Garni hotell.

Ni hittar oss mitt i Linköpings City med närhet till kultur, shopping, restauranger och sevärdheter. Från hotellet har ni gångavstånd till exempelvis sport och simhall och Universitetsjukhuset och till Linköpings Konsert & kongress är det ca 10 minuters promenad.

Vi har höga ambitioner med vår verksamhet och vill skapa ett bra och funktionellt boende med stor valfrihet för våra gäster, Komfort – Valfrihet – Omtanke – är det vi alltid strävar efter att kunna erbjuda dig som gäst hos os, välkommen!

Liknande aktörer

Lobbyn hos Scandic City LinköpingLobbyn hos Scandic City Linköping

Hotell, B&B & vandrarhem

Scandic Linköping City
Möblerade lägenheter hos Sky Hotel Apartments i LinköpingMöblerade lägenheter hos Sky Hotel Apartments i Linköping

Hotell, B&B & vandrarhem

Sky Hotel Apartments
Utifrån Park Hotell LinköpingUtifrån Park Hotell Linköping

Hotell, B&B & vandrarhem

Park Hotell i Linköping
Lobbyn hos Elite Stora Hotellet LinköpingLobbyn hos Elite Stora Hotellet Linköping

Hotell, B&B & vandrarhem

Elite Stora Hotellet

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning