Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Boende

Quality Hotel The Box

Quality Hotel The Box är ett hotell för alla sinnen.

Besök webbplats
Hotellrum på Quality Hotel The BoxHotellrum på Quality Hotel The Box

Quality Hotel The Box är ett hotell för alla sinnen. Med sociala ytor och gästens helhetsupplevelse i fokus. Rummen är smart planerade på liten yta. Hotellet erbjuder allt ni kan tänkas behöva så som restaurang, bar, gym och spa.

Välkommen till Quality Hotel The Box, bekvämt beläget med 2,5 km från nöjesliv och puls samtidigt som du har nära till Linköping City Airport, E4:an och Linköping Arena. Quality Hotel The Box är ett charmigt hotell för alla dina sinnen.

176 smart designade rum
På Quality Hotel The Box får du uppleva något helt nytt. Rummen är moderna och fyllda med charm. Oavsett rumskategori har du allt du kan tänkas behöva för en ultimat hotellupplevelse.

Konferensavdelning
Hotellets konferensavdelning har 3 konferensrum som kan ta emot upp till 170 personer. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer. Vi hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen, vare sig det gäller en mindre affärslunch eller en stor konferens.

Restaurang
På entréplan möts du av hotellets restaurang, en självklar mötesplats för hotellgäster såväl som locals. Menyn är en hyllning till det svenska köket med en internationell twist. Här serveras även lunch på vardagar!

Stor frukostbuffé
På entréplan ligger hotellets restaurang. Här serveras varje morgon vår goda och sunda frukostbuffé med ett urval av ekologiska produkter. Här kan du äta äggröra, kokta ägg, prinskorv, bacon, korv, bröd, fil, flingor och mycket annat. Det är även här våra konferensgäster och större grupper serveras sin förbeställda lunch eller middag.

Bar
På Quality Hotel The Box hittar du även en bar, som är en självklar mötesplats för gäster såväl som locals. Hit kommer man för att arbeta, njuta av en svalkande cocktail, ladda upp inför en hockey-match eller landa efter en konsert i någon av arenorna utanför. Här möts du av ett innovativt barkoncept, inspirerat av världens metropoler där du kan njuta av hotellets signaturdrinkar såväl som välkända klassiker.

600 kvm stort spa
På Quality Hotel The Box hittar du ett 600 kvm stort spa som är något utöver det vanliga – The Wellbox. The Wellbox erbjuder en pool med champagnebubblor, även en utomhuspool, jacuzzi, fotbad, ångbastu och torrbastu. Glöm inte att boka din vistelse på The Wellbox. Då det är väldigt populärt rekommenderar dig att vara ute i god tid. Priser och öppettider hittar du här. Varmt välkommen!

Inne- och utomhusgym
Föredrar du att träna utomhus? Eller inomhus? Hos Quality Hotel The Box behöver du inte välja. Här hittar du två fullt utrustade gym, ett ute och ett inne.

Gratis parkering
Vi erbjuder gratis parkering vid hotellet i mån av plats.

Miljösäkrad verksamhet

Quality Hotel The Box är en Miljösäkrad verksamhet, det är en verksamhet som arbetar aktivt med miljömässig hållbarhet inom sin verksamhet. Bedömningen baseras på miljökriterier framtagna av Visit Linköping & Co.

Liknande aktörer

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning