Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Boende

Södra Lund B&B

Lugnt och lyxigt boende med en stor festlokal och konferensmöjligheter.

Besök webbplats
Södra Lund B&B i Linköping.Södra Lund B&B i Linköping.

I en lugn och rofylld miljö har ni möjlighet till ett lyxigt och personligt boende. Vi har skapat en miljö där ni känner som hemma men slipper alla vardagliga sysslor och låter oss ta hand om er. Det ligger endast 20 min från centrala Linköping och 10 min från E4:an.

I vår festlokal kan ni anordna en personlig och kul fest. Vi har haft ett antal bröllopsfester där det också finns möjlighet för övernattning för 20-25 personer. Det ligger långt ute på landet och långt till grannar så det är bara att festa på fram till fyra på morgonen.

Avseende konferens får ni tillgång till en ostörd och lugn miljö. Det är endast ni som är på plats, inga utomstående öron och ögon. Tystnaden och lugnet härute skapar förutsättningen för en kreativ och fokuserad konferens. Upplägget fungerar perfekt för styrelsemöten, ledningsgrupper och möten i grupper upp till 12 personer. Förutom mötesrum med storbildsskärm, whiteboard och internet får du tillgång till vår salong och vår inglasade terrass när väderleken tillåter.

Information

Hitta till Södra Lund B&B

Liknande aktörer

Sundsmåla Gård, landsbygdshotell i LinköpingSundsmåla Gård, landsbygdshotell i Linköping

Hotell, B&B & vandrarhem

Sundsmåla Gård
Rum med säng på Hilma WinbladsRum med säng på Hilma Winblads

Hotell, B&B & vandrarhem

Hilma Winblads

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning